Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Can't Find Eclipse after Install on Mac(Trying to Run Eclipse but can't find it)
Can't Find Eclipse after Install on Mac [message #1691120] Thu, 02 April 2015 12:33 Go to next message
Kyle Fitzgerald is currently offline Kyle FitzgeraldFriend
Messages: 3
Registered: April 2015
Junior Member
We bought a mine craft modding course from Youth Digital for my son and started it last night. When installing their package we had to install Eclipse. It installed fine and we were able to go thru the first video and then closed everything down for the night. This morning I can not find Eclipse in my Applications folder or anywhere. My Dock bar at the bottom had a big purple icon for Eclipse while we were working in it but I can't find it anywhere. Has anyone heard of this happening or know how I might find it?

Thanks in advance..
Re: Can't Find Eclipse after Install on Mac [message #1691135 is a reply to message #1691120] Thu, 02 April 2015 13:47 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31780
Registered: July 2009
Senior Member
Kyle,

Maybe it ended up in your Downloads.

On 02/04/2015 3:21 PM, Kyle Fitzgerald wrote:
> We bought a mine craft modding course from Youth Digital for my son
> and started it last night. When installing their package we had to
> install Eclipse. It installed fine and we were able to go thru the
> first video and then closed everything down for the night. This
> morning I can not find Eclipse in my Applications folder or anywhere.
> My Dock bar at the bottom had a big purple icon for Eclipse while we
> were working in it but I can't find it anywhere. Has anyone heard of
> this happening or know how I might find it?
>
> Thanks in advance..


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Re: Can't Find Eclipse after Install on Mac [message #1691138 is a reply to message #1691135] Thu, 02 April 2015 13:59 Go to previous messageGo to next message
Kyle Fitzgerald is currently offline Kyle FitzgeraldFriend
Messages: 3
Registered: April 2015
Junior Member
I checked the downloads folder and all I have is the MD1-Download-Pack-5.2.pkg (from youth digital) and Minecraft.dmg. While installing the package from Youth Digital is where it took me out to install Eclipse. I assumed it was installed because we ran thru an install and we were coding in the Eclipse IDE so I'm not sure what happened.
Re: Can't Find Eclipse after Install on Mac [message #1691142 is a reply to message #1691138] Thu, 02 April 2015 14:19 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 31780
Registered: July 2009
Senior Member
In the end, you downloaded a tar.gz and unpacked it (mounted it?)
somewhere, but I'm not so familiar with to say where you should look for
it now. Maybe the Desktop?

On 02/04/2015 3:59 PM, Kyle Fitzgerald wrote:
> I checked the downloads folder and all I have is the
> MD1-Download-Pack-5.2.pkg (from youth digital) and Minecraft.dmg.
> While installing the package from Youth Digital is where it took me
> out to install Eclipse. I assumed it was installed because we ran
> thru an install and we were coding in the Eclipse IDE so I'm not sure
> what happened.


Ed Merks
Professional Support: https://www.macromodeling.com/
Re: Can't Find Eclipse after Install on Mac [message #1691148 is a reply to message #1691142] Thu, 02 April 2015 14:53 Go to previous message
Kyle Fitzgerald is currently offline Kyle FitzgeraldFriend
Messages: 3
Registered: April 2015
Junior Member
Thanks for tips! I looked to see if it was on Desktop or somewhere else and could not find it, but...

I opened my .MOD file from Youth Digital and using the MOD manager it automatically opened up Eclipse so I assume Eclipse is just loaded into this somehow and that's why I can't find it anywhere else on my computer. So I just have to open the .MOD file and I can use Eclipse!

Thanks for the responses!
Previous Topic:Binaries missing in Project Explorer
Next Topic:Workback Scheduling Tool
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Mar 07 21:10:40 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03536 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top