Skip to main content


Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Newcomers » Newcomers » Problem create a debug configuration for AMDP Procedures (Problem create a debug configuration for AMDP Procedures )
Problem create a debug configuration for AMDP Procedures [message #1689862] Tue, 24 March 2015 14:10 Go to next message
Julia Steuer is currently offline Julia SteuerFriend
Messages: 1
Registered: March 2015
Junior Member
Hello,
I have a Problem with the Debugging from an AMDP Procedure.

Bevor I debug my Procedure I would like to create a new debug configuration --> SAP HANA Stored Procedure --> New

When I do this I get following error message:

index.php/fa/21292/0/

Can anyone help me with the Problem why I can not create an new debug configuration.

Thank you.
Julia

Re: Problem create a debug configuration for AMDP Procedures [message #1689895 is a reply to message #1689862] Tue, 24 March 2015 15:34 Go to previous message
Eric Rizzo is currently offline Eric RizzoFriend
Messages: 3071
Registered: July 2009
Senior Member
You should seek help from SAP or whomever supplied that tool. It appears to be built on top of Eclipse but it's not provided by or supported by eclipse.org


[Updated on: Tue, 24 March 2015 15:35]

Report message to a moderator

Previous Topic:Eclipse Luna - Generate XML from XSD
Next Topic:some file dosnt exist in eclipse folde
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Mar 09 11:40:02 GMT 2021

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03623 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software

Back to the top