Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » VIATRA » Error while importing metamodels in model space
Error while importing metamodels in model space [message #1647818] Tue, 03 March 2015 16:25 Go to next message
Paolo Rossi is currently offline Paolo RossiFriend
Messages: 6
Registered: February 2015
Junior Member
Hi,

when I select the metamodel and drag&drop it on model space, Eclipse returns the following error:

Target datatypes.String for relation name not found. Error in line 14

The metamodel's code is the following:

entity(Graph)
{
relation(Nodes,Graph,Node);
isAggregation(Nodes,true);
multiplicity(Nodes,one_to_many);

relation(Edges,Graph,Edge);
isAggregation(Edges,true);
multiplicity(Edges,one_to_many);

relation(name,Graph,datatypes.String);
}
I do not understand what the problem is, until a few days ago it worked, I state that in this file have not made any changes since worked. Anyone help me? Thank you.
Re: Error while importing metamodels in model space [message #1647826 is a reply to message #1647818] Tue, 03 March 2015 16:27 Go to previous messageGo to next message
Istvan Rath is currently offline Istvan RathFriend
Messages: 59
Registered: July 2009
Member
are you sure you have 'datatypes.String' in our modelspace (VPML file) and haven't deleted it accidentally?
Re: Error while importing metamodels in model space [message #1647828 is a reply to message #1647826] Tue, 03 March 2015 16:29 Go to previous messageGo to next message
Paolo Rossi is currently offline Paolo RossiFriend
Messages: 6
Registered: February 2015
Junior Member
Yeah, I just realized, I must have accidentally deleted from the model space, how can I add it back? Thank you so much for the quick response.

[Updated on: Tue, 03 March 2015 16:37]

Report message to a moderator

Re: Error while importing metamodels in model space [message #1647843 is a reply to message #1647828] Tue, 03 March 2015 16:37 Go to previous messageGo to next message
Paolo Rossi is currently offline Paolo RossiFriend
Messages: 6
Registered: February 2015
Junior Member
Paolo Rossi wrote on Tue, 03 March 2015 16:29
Yeah, I just realized, I must have accidentally deleted from the model space, how can I add it back? Thank you so much for the quick response.


Ok, I managed to solve the problem, I created a new one, and in the creation screen, after setting the name, I also selected Core VPM and Datatypes. Thanks to the efficiency and availability shown.
Re: Error while importing metamodels in model space [message #1647858 is a reply to message #1647843] Tue, 03 March 2015 16:46 Go to previous message
Istvan Rath is currently offline Istvan RathFriend
Messages: 59
Registered: July 2009
Member
glad I could help.
Previous Topic:Application of GTRULE
Next Topic:Generating Random Numbers
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 24 09:32:09 GMT 2017

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02062 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software