Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Modeling (top-level project) » Installing modelling components on Luna (Mac OS X)
Installing modelling components on Luna (Mac OS X) [message #1637690] Thu, 26 February 2015 21:12 Go to next message
Ernesto Posse is currently offline Ernesto PosseFriend
Messages: 325
Registered: March 2011
Senior Member
I have a fresh installation of Luna MDT 4.4.1 SR1, and I'm trying to install several modelling components (Papyrus, Xtext, etc.) but whenever I try to do that from "Help->Install Modeling Components" I get a dialog box which is empty although the "Next" button is not disabled. (See attached screenshot).

What's the problem? Is it a bug? Is the only alternative to use the update sites explicitly?

I'm on Mac OS X Yosemite, with

Eclipse Modeling Tools

Version: Luna Service Release 1a (4.4.1)
Build id: 20150109-0600



[Updated on: Thu, 26 February 2015 21:13]

Report message to a moderator

Re: Installing modelling components on Luna (Mac OS X) [message #1637758 is a reply to message #1637690] Thu, 26 February 2015 21:59 Go to previous messageGo to next message
Ed Merks is currently offline Ed MerksFriend
Messages: 29328
Registered: July 2009
Senior Member
Ernesto,

It sounds bad but I've not heard of this before and SR1 has been out a
long time... Perhaps open a bugzilla against the Amalgamation...


On 26.02.2015 22:12, Ernesto Posse wrote:
> I have a fresh installation of Luna MDT 4.4.1 SR1, and I'm trying to install several modelling components (Papyrus, Xtext, etc.) but whenever I try to do that from "Help->Install Modeling Components" I get a dialog box which is empty although the "Next" button is not disabled. (See attached screenshot).
>
> What's the problem? Is it a but? Is the only alternative to use the update sites explicitly?
>
> I'm on Mac OS X Yosemite, with
>
> Eclipse Modeling Tools
>
> Version: Luna Service Release 1a (4.4.1)
> Build id: 20150109-0600
>
>
>
>
Re: Installing modelling components on Luna (Mac OS X) [message #1637780 is a reply to message #1637690] Thu, 26 February 2015 22:10 Go to previous message
Ed Willink is currently offline Ed WillinkFriend
Messages: 5840
Registered: July 2009
Senior Member
Hi

Perhaps a temporary network failure.

You don't have to use the Install Modeling facility. THey're all there
under Install New Software... too.

Regards

Ed Willink

On 26/02/2015 21:12, Ernesto Posse wrote:
> I have a fresh installation of Luna MDT 4.4.1 SR1, and I'm trying to install several modelling components (Papyrus, Xtext, etc.) but whenever I try to do that from "Help->Install Modeling Components" I get a dialog box which is empty although the "Next" button is not disabled. (See attached screenshot).
>
> What's the problem? Is it a but? Is the only alternative to use the update sites explicitly?
>
> I'm on Mac OS X Yosemite, with
>
> Eclipse Modeling Tools
>
> Version: Luna Service Release 1a (4.4.1)
> Build id: 20150109-0600
>
>
>
>
Previous Topic:New Eclipse User Group in New Jersey
Next Topic:Uninstalling individual modelling features in Mars
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Apr 25 10:38:19 GMT 2018

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01605 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software