Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
    Replies Views Last message
  Displaying a console-like view
By: Steve Jandali on Mon, 08 September 2014
3 1623 Wed, 10 September 2014 11:45
By: Hussein MHANNA
  How to launch CSS Spy for my RCP?
By: Velganesh Subramanian on Tue, 13 May 2014
1 57639 Wed, 10 September 2014 10:45
By: rohit kumar
  Save and Restore Workbench State
Saving and restoring workbench state, such as open views and editors.
By: Timo Rohrberg on Thu, 13 December 2012
3 4576 Tue, 09 September 2014 22:46
By: Sean Smith
  display order of menu items changed when migrated to Eclipse Luna
display order of menu items changed when migrated to Eclipse Luna
By: vikas kushwaha on Tue, 09 September 2014
3 550 Tue, 09 September 2014 14:57
By: Rahul Jaiswal
  Eclipse Source Code Editor in e4 RCP
By: anduril elendil on Thu, 04 September 2014
2 1511 Mon, 08 September 2014 08:23
By: Thomas Schindl
  Customizing ToolBar
By: Daniel Branco on Tue, 26 August 2014
1 2189 Sat, 06 September 2014 22:01
By: Ralf Heydenreich
  Abandoning E4
By: Martin odloucký on Fri, 29 August 2014
5 1225 Fri, 05 September 2014 13:48
By: Guenther Mahr
  E4 Compatibility Layer Menu Ordering Issues.
Menu ordering under the Eclipse 4 compatibility layer is different than Eclipse 3
By: Dave Dresser on Thu, 30 January 2014
2 36546 Wed, 03 September 2014 14:29
By: Dave Dresser
  Logging on Mac OS
unable to find .log file when product exporting for mac os
By: Martin Bayer on Tue, 02 September 2014
1 438 Tue, 02 September 2014 18:21
By: Brian de Alwis
  How to correctly toggle visibility of a Placeholder?
By: Marina Knieling on Thu, 28 August 2014
1 2352 Tue, 02 September 2014 06:25
By: Marina Knieling
  Editor Area disappearing when resizing the window
By: Martin Tauber on Fri, 29 August 2014
0 3341 Fri, 29 August 2014 15:55
By: Martin Tauber
  Referencing shared elements in different fragments
By: Stefan Häusler on Fri, 29 August 2014
3 604 Fri, 29 August 2014 13:12
By: Stefan Häusler
  visibleWhen and core expressions
By: Martin odloucký on Tue, 19 August 2014
3 3349 Fri, 29 August 2014 09:02
By: Martin odloucký
  [SOLVED] RCP: Part stack is removed when last part was closed
By: Ulrich Mertin on Thu, 28 August 2014
2 841 Thu, 28 August 2014 12:53
By: Ulrich Mertin
  Menu shows only with -clearPersistedState
By: Frank Benoit on Thu, 03 January 2013
13 5247 Thu, 28 August 2014 09:27
By: Karl Puperze
icon9.gif Nothing to merge for "platform:/plugin/org.eclipse.e4.tools.emf.ui/fragment.e4xmi"???
By: Yongshin Kim on Wed, 27 August 2014
0 2611 Wed, 27 August 2014 15:33
By: Yongshin Kim
  Remove CVS plugin from bundles?
Suggestion to remove the CVS plug-in from the Eclipse bundles
By: Evandro Pomatti on Tue, 29 July 2014
3 2447 Wed, 27 August 2014 13:47
By: Mickael Istria
  Eclipse 4.x API and 3.x API plugins in one RCP application
By: Karl Puperze on Tue, 22 July 2014
1 2602 Wed, 27 August 2014 10:01
By: Karl Puperze
  Invalid ToolItem state with "org.eclipse.ui.file.save"
By: Igor Laborie on Fri, 04 July 2014
7 3606 Wed, 27 August 2014 09:59
By: Karl Puperze
  correct place for I18N classes
By: Ralf Heydenreich on Fri, 22 August 2014
2 1854 Tue, 26 August 2014 19:39
By: Ralf Heydenreich
  background-color and background-image
By: Kris Slowinski on Tue, 26 August 2014
1 472 Tue, 26 August 2014 15:05
By: Brian de Alwis
  Window without maximize minimize and close
By: Jonas Helming on Wed, 10 April 2013
2 1907 Mon, 25 August 2014 10:43
By: Lars Vogel
  Eclipse Kepler got slow
And every other version as well
By: Eclipse Guest on Fri, 22 August 2014
1 1609 Sun, 24 August 2014 15:54
By: Brian de Alwis
  hidePart during shutdown leaves something behind
lifecycle event hidePart
By: John B on Thu, 21 August 2014
5 1177 Fri, 22 August 2014 19:18
By: John B
  Adding menu contributions to e4view's toolbar
By: Erdal Karaca on Thu, 14 August 2014
1 3537 Fri, 22 August 2014 03:44
By: John B
  My editor is intercepting key events from the Quick Access text field
By: Justin Weir on Thu, 21 August 2014
2 533 Thu, 21 August 2014 15:27
By: Justin Weir
  Can't key bind an action!!!
By: Gal Rogozinski on Thu, 21 August 2014
1 805 Thu, 21 August 2014 11:18
By: Gal Rogozinski
  RCP looks on linux
By: Christian Pontesegger on Mon, 18 August 2014
5 887 Thu, 21 August 2014 06:45
By: Marcel Austenfeld
  Running exported E4 app outside of it's directory causes widgets lacking
Running exported E4 app outside of it's directory causes widgets lacking
By: M Jääskeläinen on Mon, 04 August 2014
1 3669 Wed, 20 August 2014 19:37
By: Eric Moffatt
  Workbench not persisted under Mac
By: Marina Knieling on Wed, 13 August 2014
7 1438 Mon, 18 August 2014 09:36
By: Marina Knieling
  Does e4 use a different SelectionService?
By: Martin Tauber on Thu, 17 July 2014
2 835 Fri, 15 August 2014 09:31
By: Stefan Häusler
  Annotation @PostConstruct not called for fragment
By: Alexander Klatt on Wed, 13 August 2014
2 7044 Wed, 13 August 2014 16:30
By: Alexander Klatt
  ModelAssembler fragment merge ordering failing?
By: Chris Lingwood on Wed, 13 August 2014
2 596 Wed, 13 August 2014 16:15
By: Chris Lingwood
  How to localize the Menu auf the CTabFolder
By: Christoph Keimel on Fri, 08 August 2014
2 2775 Wed, 13 August 2014 11:04
By: Christoph Keimel
  Fragment plugin not used outside of eclipse
By: Alexander Klatt on Tue, 12 August 2014
3 661 Tue, 12 August 2014 14:17
By: Alexander Klatt
  How to add shortcuts for Dynamic menus.
By: sumit singh on Tue, 12 August 2014
1 565 Tue, 12 August 2014 13:55
By: Brian de Alwis
  Weird behaviour on standalone Luna application
Layout / Styling problems since Kepler -> Luna migration
By: Ralph Schuster on Sat, 09 August 2014
3 1626 Mon, 11 August 2014 16:21
By: Ralph Schuster
  How to programmatically add a new Part to a PartStack in a second window
By: Christoph Keimel on Thu, 07 August 2014
4 1159 Mon, 11 August 2014 08:46
By: Christoph Keimel
  How to get access to MPart toolbar elements?
I need check items state programmatically
By: Nataly Mogilka on Tue, 15 July 2014
1 2632 Mon, 11 August 2014 08:07
By: Frank Chan
  eclipse luna maven src attachment not working unless I specify the src location
problem with src atatchment
By: fachhoch Mising name on Fri, 08 August 2014
0 3924 Fri, 08 August 2014 15:48
By: fachhoch Mising name
Goto Forum:
  
Legend New Messages New Messages   No New messages No New messages   Locked (w/ unread messages) Locked (w/ unread messages)   Locked Locked   Moved to another forum Moved to another forum

Current Time: Thu Mar 05 00:28:55 GMT 2015

Powered by FUDForum. Page generated in 0.12722 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software