Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » GlassFish 2.0 doesn't work with WTP 3.1
GlassFish 2.0 doesn't work with WTP 3.1 [message #232923] Thu, 25 June 2009 09:24 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: jmordax.terra.es

Just in case you are facing problems installing GlassFish Adapter
1.0.28, it seems there are problems that already have been reported to
GlassFish Eclipse Plug-in team:
https://glassfishplugins.dev.java.net/issues/show_bug.cgi?id =196

Regards,

Chemi.
Re: GlassFish 2.0 doesn't work with WTP 3.1 [message #492029 is a reply to message #232923] Sat, 17 October 2009 09:17 Go to previous message
Chemi is currently offline Chemi
Messages: 107
Registered: July 2009
Senior Member
Chemi wrote:
> Just in case you are facing problems installing GlassFish Adapter
> 1.0.28, it seems there are problems that already have been reported to
> GlassFish Eclipse Plug-in team:
> https://glassfishplugins.dev.java.net/issues/show_bug.cgi?id =196
>
> Regards,
>
> Chemi.
It seems that following combination is working again: Eclipse 3.5.1, WTP
3.1.1 and GlassFish Adapter 1.0.36

Regards,

Chemi.
Previous Topic:Upgrade from Eclipse Europa to Galileo
Next Topic:How to override values on the Scenario Defaults page in "Web Services" section?
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Oct 31 10:12:09 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02523 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software