Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Axis 2 - 1.4
Axis 2 - 1.4 [message #232139] Thu, 04 June 2009 07:00 Go to next message
Captain Cid is currently offline Captain Cid
Messages: 1
Registered: July 2009
Junior Member
I am trying to deploy a web service on tomcat 6 with axis 2.1.4 using
latest eclipse...but i am not able to publish it...i right click on a file
and click web service..it takes me till UDDI screen n then i press finish.
But still web service is not getting deployed on axis2.
Can smbody help me ?
Re: Axis 2 - 1.4 [message #232162 is a reply to message #232139] Thu, 04 June 2009 15:33 Go to previous message
Mark Hutchinson is currently offline Mark Hutchinson
Messages: 53
Registered: July 2009
Member
Hi,

I'm not sure what could be happening here. Do you encounter any error
messages?

There are some wiki pages that explain how to create Axis2 Web Services,
have you tried following them?
http://wiki.eclipse.org/Creating_a_bottom-up_Axis2_Web_servi ce
http://wiki.eclipse.org/Creating_a_top-down_Axis2_Web_servic e

Captain Cid wrote:
> I am trying to deploy a web service on tomcat 6 with axis 2.1.4 using
> latest eclipse...but i am not able to publish it...i right click on a
> file and click web service..it takes me till UDDI screen n then i press
> finish. But still web service is not getting deployed on axis2.
> Can smbody help me ?
>
Previous Topic:WSDL first - wsimport
Next Topic:XML schema association
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Oct 25 20:52:48 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01734 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software