Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » Chrome and RAP 2.1(Error page is opened on demo startup)
Chrome and RAP 2.1 [message #1269004] Tue, 11 March 2014 05:09 Go to next message
Yury Mising name is currently offline Yury Mising name
Messages: 95
Registered: May 2010
Location: Russia
Member
Hello, community.

Seems to me something bad happened with Chrome (reproduced with the latest one - 33.0.1750.146 m).
Try to open RAP workbench demo - http://rap.eclipsesource.com/demo/release/workbenchdemo/workbench
The page title will be "Error page", maximizing the workbench window size leads to wrong size recalculation - the workbench is totally broken. In our application there is now Error page on startup, but the application works very strange and is broken in some cases too.
Whats happen with Chrome and how it can be fixed?

Is this problem related with https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=428717 ?

Best regards,
Yury.

[Updated on: Tue, 11 March 2014 05:14]

Report message to a moderator

Re: Chrome and RAP 2.1 [message #1269009 is a reply to message #1269004] Tue, 11 March 2014 05:18 Go to previous messageGo to next message
Yury Mising name is currently offline Yury Mising name
Messages: 95
Registered: May 2010
Location: Russia
Member
Found there https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=428717#c17
"One workaround that works for me is to turn off "Use hardware acceleration when available" in Chrome advanced settings. I know that this is not a "real" fix, but with it I don't have invisible elements and visual glitches in Chrome. Probably the issue is also hardware (GPU/drivers) dependent. Does it work for you?"
it fixes the problem.

Sorry for one more topic opened with Chrome problem - close if needed.

Best regards,
Yury.
Re: Chrome and RAP 2.1 [message #1269980 is a reply to message #1269009] Wed, 12 March 2014 07:19 Go to previous messageGo to next message
Ivan Furnadjiev is currently offline Ivan Furnadjiev
Messages: 1794
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Yury,
the problem with Workbench Demo (Forms widgets based on Canvas) is
related to the bug mentioned by you:
428717: Invisible Elements in RAP Demo with latest WebKit based browsers
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=428717
We will do our best to solve this issue just after the 2.3M2 milestone.
For another workaround see:
https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=428717#c36
Best,
Ivan

--
Ivan Furnadjiev

Twitter: @EclipseRAP
Blog: http://eclipsesource.com/blogs/

Professional services for RAP and RCP?
http://eclipsesource.com/services/rap/
Re: Chrome and RAP 2.1 [message #1281595 is a reply to message #1269980] Tue, 01 April 2014 00:34 Go to previous message
Yury Mising name is currently offline Yury Mising name
Messages: 95
Registered: May 2010
Location: Russia
Member
Thank you, Ivan! Fixes with gradient magically solves our problem even if the hardware acceleration setting is ON Smile

Best regards,
Yury.
Previous Topic:IE8 & Autosuggest does not work
Next Topic:RAP/OSGi under WebSphere 8.5 to EJB
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Aug 30 18:29:17 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01649 seconds