Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Eclipse 3.2: doesn't build war and deploy to jboss anymore
Eclipse 3.2: doesn't build war and deploy to jboss anymore [message #210064] Sun, 09 March 2008 14:15 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: eclipse.bitmotor.de

Hello.

A fresh installation with a fresh checkout of my webproject woked fine for long. Then I played
around a little with Europe, what made my projekts unusefull to my normal Eclipse 3.2 installation.
So I switched back by deleting everything and doing a fresh checkout of my project again.

Everything is working fine again: I can debug my application in the jboss 4.0 server and everything,
if I changes anything to the code the server gets into the state "republish".

But if I restart the server, the server gets very fast into the state "synchronized" without even
building or deploying a new war file.

What might be missing? How do I tell Eclipse to do again a war build and deploy before starting
JBoss 4.0?


Thanks for your hints,
Grischa Brockhaus.
Re: Eclipse 3.2: doesn't build war and deploy to jboss anymore [message #210072 is a reply to message #210064] Sun, 09 March 2008 15:35 Go to previous messageGo to next message
Russell Bateman is currently offline Russell Bateman
Messages: 3146
Registered: July 2009
Location: Provo, Utah, USA
Senior Member

Grischa Brockhaus wrote:
> Hello.
>
> A fresh installation with a fresh checkout of my webproject woked fine
> for long. Then I played around a little with Europe, what made my
> projekts unusefull to my normal Eclipse 3.2 installation. So I switched
> back by deleting everything and doing a fresh checkout of my project again.
>
> Everything is working fine again: I can debug my application in the
> jboss 4.0 server and everything, if I changes anything to the code the
> server gets into the state "republish".
>
> But if I restart the server, the server gets very fast into the state
> "synchronized" without even building or deploying a new war file.
>
> What might be missing? How do I tell Eclipse to do again a war build and
> deploy before starting JBoss 4.0?
>
>
> Thanks for your hints,
> Grischa Brockhaus.
Just a guess, but have you tried doing a Clean then Publish again?

Russ Bateman
Re: Eclipse 3.2: doesn't build war and deploy to jboss anymore [message #210088 is a reply to message #210072] Sun, 09 March 2008 21:41 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: eclipse.bitmotor.de

Hi Russ,

yes I did.. Many times..

Windofkeltia schrieb:
>> But if I restart the server, the server gets very fast into the state
>> "synchronized" without even building or deploying a new war file.
>>
>> What might be missing? How do I tell Eclipse to do again a war build
>> and deploy before starting JBoss 4.0?

> Just a guess, but have you tried doing a Clean then Publish again?
Re: Eclipse 3.2: doesn't build war and deploy to jboss anymore [message #210716 is a reply to message #210064] Fri, 21 March 2008 16:54 Go to previous message
David Williams is currently offline David Williams
Messages: 696
Registered: July 2009
Senior Member
On Sun, 09 Mar 2008 14:15:19 -0400, Grischa Brockhaus <eclipse@bitmotor.=
de> wrote:

>
> What might be missing? How do I tell Eclipse to do again a war build a=
nd deploy before starting
> JBoss 4.0?
>

You _might_ be running into bug https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.c=
gi?id=3D222531
Not sure, but ... since you mentioned JBoss, it reminded me of it.
If so, we hope to have a fix for that very soon on update site (such as =
within a week).
Previous Topic:Refactoring support for JSDT
Next Topic:Re: No EntityFactory in Eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 20 06:58:59 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02200 seconds