Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Remote Application Platform (RAP) » Workbench not working properly with Firefox
Workbench not working properly with Firefox [message #1220499] Thu, 12 December 2013 08:50 Go to next message
Tobias P. is currently offline Tobias P.
Messages: 43
Registered: April 2012
Member
Hello guys,

i am developing a RAP Workbench Application and i have a problem, which only occurs in Firefox. It is working with Internet Explorer, Opera and even Epiphany ( a Linux Browser).

Sadly i am not able to reproduce it, but maybe some of you can still help me.

I am using RAP 2.2 RC1 but this problem also occurred with RAP 2.1

In one of my Workbench Perspective i have 7 views. 4 one the left side, 3 at the bottom.

Sometimes (about 50% of the time) the right views are only clickable with the right Mouse Button, meaning the Application is unusable

I have attached two screenshots showing Firebug when the view is clickable or not.

It first occurred when i was adding a fourth Combo Viewer to the "Mass" View on the left and it happened again yesterday as I added the History view (bottom left)

Another strange thing which i noticed is the following: I am using two screens at work one is my Laptop Resolution with 1366 * 768 and the other one is 1920*1080.

If I load the application on my laptop monitor, this behavior never occurs.
I have tried several things, but nothing worked, also as mentioned before this is a Firefox exclusive problem.

If you need further information please feel free to ask.
  • Attachment: working.png
    (Size: 108.75KB, Downloaded 50 times)
  • Attachment: notWorking.png
    (Size: 101.40KB, Downloaded 46 times)
Re: Workbench not working properly with Firefox [message #1220729 is a reply to message #1220499] Fri, 13 December 2013 10:14 Go to previous messageGo to next message
Ivan Furnadjiev is currently offline Ivan Furnadjiev
Messages: 1816
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Tobias,
sometimes, browser extensions like Firebug interfere with the
application. Could you try to test your application with Firebug disabled?
Best,
Ivan

--
Ivan Furnadjiev

Twitter: @EclipseRAP
Blog: http://eclipsesource.com/blogs/

Professional services for RAP and RCP?
http://eclipsesource.com/services/rap/
Re: Workbench not working properly with Firefox [message #1220743 is a reply to message #1220729] Fri, 13 December 2013 11:11 Go to previous messageGo to next message
Tobias P. is currently offline Tobias P.
Messages: 43
Registered: April 2012
Member
Hi,

thanks for your reply. I restarted Firefox with all extensions/addons disabled, but the problem still occurred.
Re: Workbench not working properly with Firefox [message #1220744 is a reply to message #1220743] Fri, 13 December 2013 11:27 Go to previous messageGo to next message
Ivan Furnadjiev is currently offline Ivan Furnadjiev
Messages: 1816
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,
is the problem reproducible for you with our online Workbench Demo [1]?

[1] http://rap.eclipsesource.com/workbenchdemo/workbench
Best,
Ivan

--
Ivan Furnadjiev

Twitter: @EclipseRAP
Blog: http://eclipsesource.com/blogs/

Professional services for RAP and RCP?
http://eclipsesource.com/services/rap/
Re: Workbench not working properly with Firefox [message #1220748 is a reply to message #1220744] Fri, 13 December 2013 11:42 Go to previous messageGo to next message
Tobias P. is currently offline Tobias P.
Messages: 43
Registered: April 2012
Member
Nope, i can not reproduce it with the Online Demo.

Any other ideas?
Re: Workbench not working properly with Firefox [message #1220770 is a reply to message #1220748] Fri, 13 December 2013 13:52 Go to previous messageGo to next message
Ivan Furnadjiev is currently offline Ivan Furnadjiev
Messages: 1816
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Tobias,
without a way to reproduce the problem I can't help you much. Could you
try to create a simple project that demonstrate the issue?
Best,
Ivan

--
Ivan Furnadjiev

Twitter: @EclipseRAP
Blog: http://eclipsesource.com/blogs/

Professional services for RAP and RCP?
http://eclipsesource.com/services/rap/
Re: Workbench not working properly with Firefox [message #1221267 is a reply to message #1220499] Tue, 17 December 2013 09:12 Go to previous messageGo to next message
Tobias P. is currently offline Tobias P.
Messages: 43
Registered: April 2012
Member
Thanks Ivan,

i try to create a reproducible project
Re: Workbench not working properly with Firefox [message #1262143 is a reply to message #1221267] Mon, 03 March 2014 10:00 Go to previous message
Tobias P. is currently offline Tobias P.
Messages: 43
Registered: April 2012
Member
Hello,

i still have no working standalone application due to time issues, but i have sorted out, what is causing the issues. The behaviour occurs when there are to much nested divs inside the first view which is shown.As a workaround i created an empty view, as the initial view and set it invisible after it gets the Focus. I hope i will have time in the next days/weeks to post a standalone example.
Previous Topic:ComboViewer - cannot show icons of selections
Next Topic:Redirecting Requests to Root Path Entry Point
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Sep 20 00:12:16 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03936 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software