Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » Parameter dialog suddenly blank [solved]
Parameter dialog suddenly blank [solved] [message #1219591] Wed, 04 December 2013 14:15 Go to next message
José Litux is currently offline José Litux
Messages: 52
Registered: March 2013
Member
Hi

From yesterday to today when I preview my report, the "enter parameter" dialog is blank and nothing works.

any other is suffering the same strange behaviour.

i'm on windows 7.

thanks in advance

[Updated on: Tue, 10 December 2013 14:04]

Report message to a moderator

Re: Parameter dialog suddenly blank [message #1220038 is a reply to message #1219591] Mon, 09 December 2013 04:38 Go to previous messageGo to next message
Daniel Kretz is currently offline Daniel Kretz
Messages: 2
Registered: August 2012
Junior Member
Hi,

had the same issue. Currently checked last Windows Updates and removed Internet Explorer 11. Eclipse BIRT designer preview works fine now.

Kind regards,

Daniel
Re: Parameter dialog suddenly blank [message #1220276 is a reply to message #1220038] Tue, 10 December 2013 14:03 Go to previous messageGo to next message
José Litux is currently offline José Litux
Messages: 52
Registered: March 2013
Member
Thanks Daniel, that did the trick
Re: Parameter dialog suddenly blank [message #1223114 is a reply to message #1220276] Sun, 22 December 2013 07:36 Go to previous messageGo to next message
Missing name Mising name is currently offline Missing name Mising name
Messages: 6
Registered: August 2011
Junior Member
Same Problem, Thanks for helping
Re: Parameter dialog suddenly blank [message #1229000 is a reply to message #1223114] Wed, 08 January 2014 09:18 Go to previous messageGo to next message
Joe Busby is currently offline Joe Busby
Messages: 2
Registered: November 2013
Junior Member
On Windows 7 I had to remove IE11 and then then the IE11 update around 12/10/13 (spefically says for Internet Explorer) also before the birt parameter page returned. To uninstall IE11, you must use "Turn Windows Features on and off" under "Uninstall a program"

I still can't get the dialog to work under Windows 8.1

Hope that helps.

[Updated on: Wed, 08 January 2014 10:02]

Report message to a moderator

Re: Parameter dialog suddenly blank [message #1235443 is a reply to message #1229000] Fri, 24 January 2014 06:38 Go to previous messageGo to next message
Wim Jongman is currently offline Wim Jongman
Messages: 275
Registered: July 2009
Senior Member

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=425786
Re: Parameter dialog suddenly blank [solved] [message #1236882 is a reply to message #1219591] Tue, 28 January 2014 04:37 Go to previous messageGo to next message
Bruno Gonçalves is currently offline Bruno Gonçalves
Messages: 1
Registered: January 2014
Junior Member
developer.actuate.com/community/forum/index.php?/topic/30484-birt-report-not-running-in-eclipse-after-update-to-windows-81/page-2

Quote:
Solution for workaround to use internal browser with IE 11:



1. Open eclipse.ini File (same path as eclipse.exe)

2. Insert those 2 lines at the end of the script:

-Dorg.eclipse.swt.browser.DefaultType=ie,mozilla
-Dorg.eclipse.swt.browser.IEVersion=7000

Restart Eclipse BIRT Designer. Then it should be possible to use the internal web browser with IE 11
Re: Parameter dialog suddenly blank [solved] [message #1238946 is a reply to message #1236882] Sun, 02 February 2014 18:54 Go to previous messageGo to next message
Debbie Massyn is currently offline Debbie Massyn
Messages: 3
Registered: February 2013
Junior Member
So glad I found this post. I'm running BIRT 4.2 and this problem coincides with upgrading my Office license.
I tried adding the suggested parameters to the eclipse.ini file but it didn't have any effect (even after a restart).
Uninstalling IE11 has resolved the problem and my parameter dialog box now displays again Razz
Re: Parameter dialog suddenly blank [solved] [message #1279499 is a reply to message #1236882] Fri, 28 March 2014 17:06 Go to previous message
wildflower field is currently offline wildflower field
Messages: 1
Registered: March 2014
Junior Member
On windows 7.
Removing IE 11 did not work for me.
Adding the lines suggested by Bruno Gonçalves to eclipse.ini did the trick.
Thanks so much!
Previous Topic:Need Help : Date report Parameter
Next Topic:[SOLVED] reports calling themselves with multi-parameters from a chart
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Jul 23 20:32:33 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01894 seconds