Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BPMN 2.0 Modeler » Old Collaboration diagrams are shown as corrupt
Old Collaboration diagrams are shown as corrupt [message #1219277] Tue, 03 December 2013 01:00 Go to next message
Abhinaw Sachan is currently offline Abhinaw Sachan
Messages: 9
Registered: July 2009
Junior Member
Dear All,

I was using BPMN2 Modeler from Eclipse-Juno release and recently I migrated to Kepler.
When I try to open old Collaboration diagrams, I get this error dialog saying "Multiple elements have same IDs".

Also, if I see the .bpmn2 file, I find there is a new collaboration element added apart from the one existing. And Every time I open the editor, a new collaboration element is again added.

Just thought its worth to mention, that I am extending BPMN2 model and also I am using ext-point "org.eclipse.bpmn2.modeler.runtime" and in this ext-point there is a new attribute "profile" is added under "modelEnablement" element. I went through the samples and made it like below:
<modelEnablement
        profile="Default Collaboration"
        runtimeId="com.sap.pv.opm.modeler.runtime"
        type="Collaboration">


Any pointers what is going wrong here.

Thanks
Abhinaw

[Updated on: Tue, 03 December 2013 01:07]

Report message to a moderator

Re: Old Collaboration diagrams are shown as corrupt [message #1219576 is a reply to message #1219277] Wed, 04 December 2013 12:28 Go to previous message
Robert Brodt is currently offline Robert Brodt
Messages: 589
Registered: August 2010
Location: Colorado Springs, CO
Senior Member

Hi Abhinaw,

You should be aware that we are no longer supporting Juno (more specifically, Graphiti versions older than 0.10.0) as of version 1.0. Since then, a lot of bug fixes and enhancements have been made and the latest version (1.0.1 will be released soon) has quite a few changes in the API as well (as you've already seen). One of these bug fixes addresses the "duplicate ID" problem which was not handled in previous versions of the editor.

As far as the issue you're seeing (new Collaboration is added every time editor is saved) I haven't seen this one before. If possible, can you test with the nightly build and see if this is still an issue? If so, please file a bug report here.

Thanks!
Bob
Previous Topic:Scope of this effort
Next Topic:How does call activity work?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 21 08:15:39 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02377 seconds