Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » XML Editor Content Assist
XML Editor Content Assist [message #185677] Fri, 05 January 2007 21:04 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: dcarver.starstandard.org

There seems to be a pretty big bug in the XML Editor and the XML Instance
Generator. It appears that if a XML Schema used by an XML File has
enumerated values that come from a seperate namespace, that the Content
Assist does not work all the time. I can consistently reproduce this. I
have posted a bug in the web tools project for this, but really would like
to see this address as soon as possible, as it really makes the editor
unuseable for editing XML documents that have an associated schemas.

If necessary I can send xml samples that show the problem. Just contanct
me at dcarver at starstandard dot org.

Dave
Re: XML Editor Content Assist [message #185745 is a reply to message #185677] Mon, 08 January 2007 11:08 Go to previous messageGo to next message
Craig Salter is currently offline Craig Salter
Messages: 169
Registered: July 2009
Senior Member
Thanks for the bug report. We'll have a look at it. If you'd like to
help improve the quality of this feature feel free to volunteer to
contribute to the development of JUnit tests for this. We'd appreciate the
help!

David Carver wrote:

> There seems to be a pretty big bug in the XML Editor and the XML Instance
> Generator. It appears that if a XML Schema used by an XML File has
> enumerated values that come from a seperate namespace, that the Content
> Assist does not work all the time. I can consistently reproduce this. I
> have posted a bug in the web tools project for this, but really would like
> to see this address as soon as possible, as it really makes the editor
> unuseable for editing XML documents that have an associated schemas.

> If necessary I can send xml samples that show the problem. Just contanct
> me at dcarver at starstandard dot org.

> Dave
Re: XML Editor Content Assist [message #185768 is a reply to message #185745] Mon, 08 January 2007 17:24 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: dcarver.starstandard.org

I have posted a sample XML Instance and the xml schemas that reporduce
this bug. They have been attached to the following bug.

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=169506

I'll look at downloading the JUnit tests for Web Tools and see if I can
generate the appropriate Unit test for this. XML Instance should be easy
enough as it won't pass validation if it isn't generated correctly.
Previous Topic:More options in ejbdoclet
Next Topic:WebSphere Server Logs
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 21:57:27 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02987 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software