Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Cannot start context
Cannot start context [message #183074] Tue, 21 November 2006 17:55 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: spam.free.fr

Greetings,

I just installed the latest wtp and got a problem to create some dynamic
web app.

Here are the steps I have done so far.
Platform : WTP 1.5.2 on Mac OS X
Downloaded Tomcat 5.5 and test in wituout eclipse and worked ok.

Configured eclipse to this server.
Created a simple application of test and tried to "run it on server".
Tomcat starts ok.
Opening integrated browser to http://localhost:8080/sampleapp ->404 Error.

Pretty weird since my app is supposed to be published.

Any ideas ?

Thank you
Re: Cannot start context [message #183089 is a reply to message #183074] Tue, 21 November 2006 18:24 Go to previous messageGo to next message
Larry Isaacs is currently offline Larry Isaacs
Messages: 1298
Registered: July 2009
Senior Member
In the absence of a welcome file (typically index.jsp, index.html, etc.)
the default behavior for your URL is to display a directory listing.
However, in Tomcat 5.5, directory listings have been disabled by default
due to a DOS vulnerability. As a result, 404 Error is the expected
response in this situation. Add a welcome file or enable directory
listings to see something for this URL.

Cheers,
Larry

charly wrote:
> Greetings,
>
> I just installed the latest wtp and got a problem to create some dynamic
> web app.
>
> Here are the steps I have done so far.
> Platform : WTP 1.5.2 on Mac OS X
> Downloaded Tomcat 5.5 and test in wituout eclipse and worked ok.
>
> Configured eclipse to this server.
> Created a simple application of test and tried to "run it on server".
> Tomcat starts ok.
> Opening integrated browser to http://localhost:8080/sampleapp ->404 Error.
>
> Pretty weird since my app is supposed to be published.
>
> Any ideas ?
>
> Thank you
>
Re: Cannot start context[SOLVED] [message #183124 is a reply to message #183089] Wed, 22 November 2006 15:24 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: spam.free.fr

Ho my god,

It was as simple as that :)

Thanks a lot
Previous Topic:no content assist and F3 or link on classes with EAR library
Next Topic:How to use the tcp/ip monitor
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jul 25 16:46:49 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02817 seconds