Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Jubula » Unable to post replies in the forum
Unable to post replies in the forum [message #1142186] Thu, 17 October 2013 12:59 Go to next message
Bhupendra Mahajan is currently offline Bhupendra MahajanFriend
Messages: 33
Registered: September 2013
Member
My apologies to post a topic like this

But I am unable to post replies in the forum, is there some issue going on ?

Regards,
Bhupendra
Re: Unable to post replies in the forum [message #1142200 is a reply to message #1142186] Thu, 17 October 2013 13:09 Go to previous messageGo to next message
Alexandra Schladebeck is currently offline Alexandra SchladebeckFriend
Messages: 1193
Registered: July 2009
Senior Member
Hi, there is indeed a problem, and there is a ticket open for it.
I just hope that I can actually reply to this Wink

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=419661
Re: Unable to post replies in the forum [message #1143317 is a reply to message #1142200] Fri, 18 October 2013 05:35 Go to previous message
Bhupendra Mahajan is currently offline Bhupendra MahajanFriend
Messages: 33
Registered: September 2013
Member
Thanks Alex Smile
Previous Topic:Problems with the lock manager
Next Topic:Question: Jubula database on Amazon RDS
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 15:53:19 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02417 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software