Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » ATL » Problem with ATL compiling
icon1.gif  Problem with ATL compiling [message #1066611] Wed, 03 July 2013 08:36 Go to next message
Félix SILINOU KAMDEM is currently offline Félix SILINOU KAMDEM
Messages: 96
Registered: April 2013
Member
Hello,

Sometimes I had problems to make a link between ATL module and an external ATL file (it is a library).

In fact, I created an ATL module and an ATL file where I define all Helpers. But when I'm using those Helpers in my module, sometimes it's appear when I'm using auto completion (ctrl+space) but sometimes not. I was thinking that the problem where coming from the helper's context but it isn't the case.

What do you think?
Re: Problem with ATL compiling [message #1066663 is a reply to message #1066611] Wed, 03 July 2013 11:27 Go to previous message
Hugo Bruneliere is currently offline Hugo Bruneliere
Messages: 600
Registered: July 2009
Senior Member
Hello,

Maybe this is a limitation of the current version of the ATL content assist.
Please, report a bug to explain your issue and also how to reproduce it.


------------------------------------------
Hugo Bruneliere - R&D Engineer
AtlanMod research team (Inria, EMN & LINA)
Ecole des Mines de Nantes
Nantes - France
------------------------------------------
Previous Topic:retreive every package and subpackage from model
Next Topic:transforming an XML to text file
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Jul 24 09:12:49 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02446 seconds