Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » Eclipse PDE Run Configuration
Eclipse PDE Run Configuration [message #1066041] Sat, 29 June 2013 09:50
Christian Eugster is currently offline Christian Eugster
Messages: 134
Registered: July 2009
Location: St. Gallen Switzerland
Senior Member
Hi,
I am working with eclipse kepler on macosx. I have created some simple bundles in the workspace. I use a target platform base on equinox-SDK and some other bundles (aries, derby db-driver, eclipselink-2.5). The bundles are a datasource bundle for derby and a persistence bundle containing one persistence class Test. I set up the run configuration by deactivating first all bundles, then activating my own to bundles and then there dependencies from the target platform. When I run the run configuration I get funny errors like BundleException: Exception in org.eclipse.equinox.tto.jetty.internal.Activator.start() of bundle org.eclipse.equinox.http.jetty. This bundle is not checked (activated) in the run configuration neither are the others that complain, especially the *.p2.* bundles. What is going wrong here? Has anyone a hint about this? Thank you!
Previous Topic:Modeless New Window on RCP application
Next Topic:different ApplicationWorkbenchWindowAdvisor for new window
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Sep 21 06:12:30 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04222 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software