Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » XML Editor Not Validating xi:Include(Invalid content was found starting with element...)
XML Editor Not Validating xi:Include [message #1062862] Tue, 11 June 2013 03:31
Ayoub El Barji is currently offline Ayoub El Barji
Messages: 15
Registered: April 2013
Junior Member
Hello,


Since few days i am trying to resolve a validation error on the xml editor but i do not yet find the solution. I made a xml document with his correspond schema and i try to validate an other xml document through my Main.xml using xi: include.
But i always have this Error:
cvc-complex-type.2.4.a:Invalid content was found starting with element 'c:Catalogue'. One of '{"http://www.w3.org/2001/XInclude":include}'is expected.

My files are below:

Main.xml:
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<xi:project xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" xmlns:xi="http://www.w3.org/2001/XInclude" xsi:schemaLocation="http://www.w3.org/2001/XInclude Main.xsd">
<root>
<FileEntry XsdFilePath="./">
<xi:include href="Catalogue.xml" parse="xml" xml:base="./" />
</FileEntry>
</root>
</xi:project>

Others Files in Attachements: Catalogue.xml, Catalogue.xsd and Main.xsd

I would appreciate if someone gives me some Help.

Ayoub
  • Attachment: Main.xml
    (Size: 0.35KB, Downloaded 26 times)
  • Attachment: Catalogue.xml
    (Size: 0.69KB, Downloaded 21 times)
  • Attachment: Main.xsd
    (Size: 1.81KB, Downloaded 23 times)
  • Attachment: Catalogue.xsd
    (Size: 1.59KB, Downloaded 26 times)
Previous Topic:Javascript Hints and autocompletion?
Next Topic:EAR in Eclipse Juno with JBOSS 7 does not publish automatically
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Apr 18 22:06:01 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06478 seconds