Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Did not see Geronimo afte installing wtp1.0
Did not see Geronimo afte installing wtp1.0 [message #156174] Thu, 12 January 2006 17:45 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: jliao88.yahoo.com

I installed wtp-1.0( all-in-one) on Windows XP, but could not set up
Geronimo server. ( I did not see it on the supported server list, and
could not add it). Do you know what happened?

Thanks.
Re: Did not see Geronimo afte installing wtp1.0 [message #156202 is a reply to message #156174] Thu, 12 January 2006 18:57 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: caclark.etechsolutions.net

Jason said the following on 1/12/2006 11:45 AM:
> I installed wtp-1.0( all-in-one) on Windows XP, but could not set up
> Geronimo server. ( I did not see it on the supported server list, and
> could not add it). Do you know what happened?
>
> Thanks.
>

Yeah, the support of the Geronimo plug moved from Eclipse to Apache.
Check out http://geronimo.apache.org to find links to the server plugin.
Re: Did not see Geronimo afte installing wtp1.0 [message #156218 is a reply to message #156202] Fri, 13 January 2006 01:10 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: jliao88.yahoo.com

There is not an official release yet. Have to wait.
Re: Did not see Geronimo afte installing wtp1.0 [message #170483 is a reply to message #156174] Sun, 04 June 2006 08:38 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: csulizhihua.126.com

I also met the same problem as you described, I don't know the reason, Have you ever settle the bug? Give me some help, please .Thank you advance!
Re: Did not see Geronimo afte installing wtp1.0 [message #170672 is a reply to message #170483] Tue, 06 June 2006 02:45 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
Originally posted by: csulizhihua.126.com

I have resolved the problem, uesd the wtp0.7 all in one instead . Then you can see the Geronimo server!
Re: Did not see Geronimo afte installing wtp1.0 [message #170709 is a reply to message #170483] Tue, 06 June 2006 12:18 Go to previous messageGo to next message
Larry Isaacs is currently offline Larry Isaacs
Messages: 1305
Registered: July 2009
Senior Member
I haven't played with Geronima much, but in WTP 1.0.2, if I execute
Window -> Preferences -> Servers -> Installed Runtimes and click Add.
Then click on the "Don't see your server listed? Click here" link, I get
an opportunity to download and install the Geronimo v1.0 server support.

Cheers,
Larry

stevelee wrote:
> I also met the same problem as you described, I don't know the reason, Have you ever settle the bug? Give me some help, please .Thank you advance!
Re: Did not see Geronimo afte installing wtp1.0 [message #171640 is a reply to message #170483] Tue, 20 June 2006 04:28 Go to previous message
Bill Fly is currently offline Bill Fly
Messages: 1
Registered: July 2009
Junior Member
I have this problem also. Geronimo still does not appear in the Apache
server list after clicking on the "Don't see your server listed? Click here"
link and requesting Geronimo be added.
Previous Topic:anyone use Code Generator Wizard - eclipse Plug-in
Next Topic:org.eclipse.wst.wsdl.util.WSDLResourceImpl
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Sep 19 15:55:13 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.18334 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software