Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Hudson » Deploy to artifactory - Not launched
Deploy to artifactory - Not launched [message #1041690] Mon, 15 April 2013 12:23 Go to next message
Jonathan Dumont is currently offline Jonathan Dumont
Messages: 21
Registered: January 2013
Junior Member
Hi,

I try to switch our server to Hudson 3. I use the version 3.0.1-b2, and I have installed the plugin "Hudson Artifactory Plugin", with the version 2.1.3-h-2.

The problem is that when I configure my build to deploy my artifacts to artifactory ... nothing is done. Even the build configuration is not saved.

Even if in the build history the artifactory link appears, it is not linked to anything in my artifactory repositories.

Morevover, in the build log, with the previous hudson installation, we had the lines :

Artifactory integration is enabled
...
[INFO] Initializing Artifactory Build-Info Recording
...
Artifactory Build Info Recorder: Deploying artifacts to http://xxxxx/artifactory/libs-release-local


But in the new version, I haven't any of these lines.

Any idea ?
Re: Deploy to artifactory - Not launched [message #1041794 is a reply to message #1041690] Mon, 15 April 2013 15:35 Go to previous messageGo to next message
Bob Foster is currently offline Bob Foster
Messages: 74
Registered: January 2013
Member
Could be a configuration issue, I guess. I'll try it here.
Re: Deploy to artifactory - Not launched [message #1042422 is a reply to message #1041794] Tue, 16 April 2013 12:14 Go to previous messageGo to next message
Jonathan Dumont is currently offline Jonathan Dumont
Messages: 21
Registered: January 2013
Junior Member
Hi,

I tried to push the artifacts deployment to the old artifact version, and it's also not working, so the problem seems to come from Hudson or the "Hudson Artifactory Plugin", but not from the Artifactory application or its configuration.

May the "Hudson Artifactory Plugin" is not compatible with Hudson 3 ?
Re: Deploy to artifactory - Not launched [message #1042665 is a reply to message #1042422] Tue, 16 April 2013 18:19 Go to previous messageGo to next message
Winston Prakash is currently offline Winston Prakash
Messages: 419
Registered: August 2011
Location: Fremont, CA USA
Senior Member
I know one of the teams at Oracle is using the Artifactory plugin successfully with Hudson 3.0.0. Let me check with them and get back to you.

Winston Prakash
Eclipse Hudson team
Re: Deploy to artifactory - Not launched [message #1044887 is a reply to message #1042665] Fri, 19 April 2013 13:12 Go to previous messageGo to next message
Jonathan Dumont is currently offline Jonathan Dumont
Messages: 21
Registered: January 2013
Junior Member
Any news ?

I'm waiting for you to continue on this issue because I really don't have any idea...
Re: Deploy to artifactory - Not launched [message #1045073 is a reply to message #1044887] Fri, 19 April 2013 18:27 Go to previous messageGo to next message
Winston Prakash is currently offline Winston Prakash
Messages: 419
Registered: August 2011
Location: Fremont, CA USA
Senior Member
Hi Jonathan, artifacts guys have created a new Hudson plugin (artifactory-3.0.2) which requires new maven-plugin (3.0.1a). Both of them are not released yet. I got the binaries from my local team. Do you want to try them?

https://dl.dropboxusercontent.com/u/13144273/artifactory-3.0.2.hpi
https://dl.dropboxusercontent.com/u/13144273/maven3-plugin-3.0.1a.hpi


Winston Prakash
Eclipse Hudson team
Re: Deploy to artifactory - Not launched [message #1048406 is a reply to message #1045073] Wed, 24 April 2013 12:28 Go to previous message
Jonathan Dumont is currently offline Jonathan Dumont
Messages: 21
Registered: January 2013
Junior Member
Hi,

Thanks for this.
I will try to deploy them on our test environment and will give you my feedbacks.
Previous Topic:[Hudson] NT account locked when wrong password to login to Hudson
Next Topic:Hudson kills the process at end of the shell script
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 17 19:39:04 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.11911 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software