Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » performance problems with editor
performance problems with editor [message #1031830] Tue, 02 April 2013 08:53 Go to next message
Valentino Marrello is currently offline Valentino MarrelloFriend
Messages: 2
Registered: April 2013
Junior Member
hi!

I'm a new user of Eclipse Juno 4 Sr1. I'm having performance problems with editor and view opening, closing, and switching.

I have read a possible solution on wiki:
http://wiki.eclipse.org/Platform_UI/Juno_Performance_Investigation

but in the step 4 "Expand Juno SR1 Patches and install Eclipse UI Juno SR1 Optimizations" I cannot find nothing about Juno SR1 Patches on repository

Where I'm Wrong? Or Is this guide out of date ?
Re: performance problems with editor [message #1032049 is a reply to message #1031830] Tue, 02 April 2013 14:06 Go to previous messageGo to next message
Dirk Fauth is currently offline Dirk FauthFriend
Messages: 1434
Registered: July 2012
Senior Member
Why aren't you switching to Juno SR2?
Re: performance problems with editor [message #1032089 is a reply to message #1032049] Tue, 02 April 2013 14:56 Go to previous messageGo to next message
Valentino Marrello is currently offline Valentino MarrelloFriend
Messages: 2
Registered: April 2013
Junior Member
Thanks for reply

on Help-> about Eclipse I see "Version: Juno Service Release 1" but when I try to find
update on help -> Check for Update, no update are available. So Which version of eclipse am I using ?

This is the repository set on eclispe http://download.eclipse.org/eclipse/updates/4.2

Sorry but I'm newbie on eclipse World
Re: performance problems with editor [message #1032095 is a reply to message #1032089] Tue, 02 April 2013 15:04 Go to previous message
Dirk Fauth is currently offline Dirk FauthFriend
Messages: 1434
Registered: July 2012
Senior Member
What did you download and install? A special package or the classic one?

http://www.eclipse.org/downloads/

Previous Topic:simple text field widget does not work
Next Topic:Saving dirty parts in all perspectives
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Dec 22 13:45:14 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03479 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software