Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » GEF » [Zest] Creation of a child node on the fly takes 1 sec
[Zest] Creation of a child node on the fly takes 1 sec [message #1019834] Sat, 16 March 2013 20:22 Go to next message
Vishal Gupta is currently offline Vishal Gupta
Messages: 2
Registered: March 2013
Junior Member
I am trying to create the child nodes on the fly, lets say when there is a expand Action. The creation of a single child node is taking more than a second. Same for a connection using the newly created child node. Where as the same delay is not visible if i create all the nodes and child node in the start itself. Is there a way to reduce this delay while creating the child node and connection on expand Action.
Re: [Zest] Creation of a child node on the fly takes 1 sec [message #1020729 is a reply to message #1019834] Mon, 18 March 2013 20:18 Go to previous message
Zoltan Ujhelyi is currently offline Zoltan Ujhelyi
Messages: 214
Registered: July 2009
Senior Member
Hi,

can you show us the code you are using to add nodes, or at least outline it here? Additionally, can you tell us the Zest version you are using? It would help to get an idea what might be done better.

Cheers,
Zoltán
Previous Topic:GEF editor without making use of NodeEditPart for node model elements?
Next Topic:[Zest] Zest Dot not listed
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Sep 18 13:44:21 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.27942 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software