Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Hudson » Hudson 3.0 --> "Test report" graph is always blue
Hudson 3.0 --> "Test report" graph is always blue [message #1007329] Tue, 05 February 2013 09:44 Go to next message
Aurelien Pupier is currently offline Aurelien Pupier
Messages: 556
Registered: July 2009
Location: Grenoble, FRANCE
Senior Member

Hi,

I have some test failing and some skipped tests but the graph is completely blue.
We can distinguish a white lane at the separation between each amount of test.

See attached screenshot:
http://img255.imageshack.us/img255/1848/hudsontestreportissue.png

Configuration:
Hudson 3.0
on Linux Ubuntu
I tested to display it on Windows 8 with Chrome and Firefox.

I saw no error in /var/log/hudson/hudson.log file.

Plugins are all up-to-date.

Do you have an idea of what is happening? How can I investigate deeper on this issue?

Regards,


Aurélien Pupier - BonitaSoft S.A.
My blog
My company Eclipse-related blog
Re: Hudson 3.0 --> "Test report" graph is always blue [message #1007372 is a reply to message #1007329] Tue, 05 February 2013 11:26 Go to previous messageGo to next message
Winston Prakash is currently offline Winston Prakash
Messages: 390
Registered: August 2011
Location: Fremont, CA USA
Senior Member
I believe this is a bug in Hudson 3.0.0. It uses Eclipse BIRT for charting. Appears instead of creating stacked area chart, it is using just area chart. Since the successful builds are larger than other two, it covers the other two. I will investigate and fix this. Meanwhile it may be possible to revert to old chart style (2.2.x) based on JFreeChart, by disabling the birt-chart plugin and installing the jfreechart plugin.

I think this is the bug what you are seeing https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=399405


Winston Prakash
Eclipse Hudson team
Re: Hudson 3.0 --> "Test report" graph is always blue [message #1007373 is a reply to message #1007372] Tue, 05 February 2013 11:33 Go to previous message
Aurelien Pupier is currently offline Aurelien Pupier
Messages: 556
Registered: July 2009
Location: Grenoble, FRANCE
Senior Member

Hi,

effectively, it seems to be the same issue. Sorry not to have searched correctly in the bugtracker for existing issue.

Thanks


Aurélien Pupier - BonitaSoft S.A.
My blog
My company Eclipse-related blog
Previous Topic:Hudson + TestNG + Selenium/Java
Next Topic:some workspaces are being automatically deleted
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jul 25 16:45:32 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.11176 seconds