Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » QVT-OML » Execution doesn't stop at breakpoint in library
Execution doesn't stop at breakpoint in library [message #1007048] Mon, 04 February 2013 08:54 Go to next message
Eclipse UserFriend
Hello,

even though can set a breakpoint in a QVTo Library, the execution won't
stop at it. Is there any way to get this working?

Thanks
Marius
Re: Execution doesn't stop at breakpoint in library [message #1007249 is a reply to message #1007048] Tue, 05 February 2013 09:20 Go to previous messageGo to next message
Christopher Gerking is currently offline Christopher GerkingFriend
Messages: 41
Registered: April 2011
Member
I hope this was already fixed for the next release:

https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=394498
Re: Execution doesn't stop at breakpoint in library [message #1007254 is a reply to message #1007249] Tue, 05 February 2013 09:34 Go to previous message
Eclipse UserFriend
On 05.02.2013 10:20, Christopher Gerking wrote:
> I hope this was already fixed for the next release:
> https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=394498

Thanks!

Marius
Previous Topic:Property 'ownedPort' is read-only
Next Topic:[Announce] Eclipse QVT Operational 3.3.0 (Kepler M5) is now available
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Nov 28 23:27:54 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01831 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software