Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EclipseLink » @Index does not work(EclipseLink is not creating any index)
@Index does not work [message #1002227] Fri, 18 January 2013 08:10 Go to next message
Guido Häp is currently offline Guido HäpFriend
Messages: 5
Registered: January 2013
Location: Gerolstein
Junior Member
Hallo.

I am using EclipseLink 2.4.1 and a Oracle Database.

My entity looks like this:

@Entity
@Index(name="INDEX1", columnNames={"MATERIALLOT","MATERIALSUBLOT"})
@Table(name = "MM_MatSublot")
public class MaterialSublotEntity {

@Index
@Column(name="MATERIALLOT")
private MaterialLotEntity materialLot;

@Index
@Column(name="MATERIALSUBLOT")
private MaterialSublotEntity parentSublot;
.....

EclipseLink does not create the indexes.
What can be the reason?

Re: @Index does not work [message #1002416 is a reply to message #1002227] Fri, 18 January 2013 14:37 Go to previous messageGo to next message
Chris Delahunt is currently offline Chris DelahuntFriend
Messages: 1039
Registered: July 2009
Senior Member
Have you specified the "eclipselink.ddl-generation" and is EclipseLink generating the fields and tables correctly? Try turning EclipseLink logging to Fine or Finest and see the statements being used for your MM_MatSublot table.

Best Regards,
Chris
Re: @Index does not work [message #1006477 is a reply to message #1002416] Thu, 31 January 2013 12:51 Go to previous message
Guido Häp is currently offline Guido HäpFriend
Messages: 5
Registered: January 2013
Location: Gerolstein
Junior Member
Now it works.
I don't know what is different.

Before the Tables where created correctly. Just the indexes where missing.

After I could create most of the indexes today I still have a problem with indexes in CollectionTables.
See: http://www.eclipse.org/forums/index.php/m/1006474/#msg_1006474
Previous Topic:EL OSGi EntityManagerFactoryBuilder creates EntityManagerFactory for different DBs wrongly
Next Topic:DescriptorEventAdapter
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 18 10:37:44 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02947 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software