Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » QVT-OML » Errors running builder 'QVT Operational Builder'
Errors running builder 'QVT Operational Builder' [message #997463] Mon, 07 January 2013 16:09 Go to next message
ModelGeek Mising name is currently offline ModelGeek Mising name
Messages: 515
Registered: June 2011
Senior Member
Hi,

I am new to QVT and i am trying to work with tutorial given at http://www.levysiqueira.com.br/2011/01/eclipse-qvto-hello-world/

I have created ecore along with qvto file. But when i try to save qvto file then o get following error.

Errors occurred during the build.
Errors running builder 'QVT Operational Builder' on project 'TestTranformation'.
Could not initialize class org.eclipse.emf.facet.aggregate.metamodel.v0_2_0.aggregate.internal.aggregateProxy.AggregateProxyPackage

I am using following version of eclipse

Eclipse SDK
Version: 4.2.1
Build id: M20120914-1800

Is it a bug?

Cheers,
Re: Errors running builder 'QVT Operational Builder' [message #997670 is a reply to message #997463] Mon, 07 January 2013 17:09 Go to previous messageGo to next message
Ed Willink is currently offline Ed Willink
Messages: 4088
Registered: July 2009
Senior Member
Hi

EMF Facet is an incubation project that should not be involved in QVTo
activities.

I suggest uninstalling it and raising a bug, if the problem is cured.

Regards

Ed Willink


On 07/01/2013 16:09, ModelGeek Mising name wrote:
> Hi,
>
> I am new to QVT and i am trying to work with tutorial given at
> http://www.levysiqueira.com.br/2011/01/eclipse-qvto-hello-world/
>
> I have created ecore along with qvto file. But when i try to save qvto
> file then o get following error.
>
> Errors occurred during the build.
> Errors running builder 'QVT Operational Builder' on project
> 'TestTranformation'.
> Could not initialize class
> org.eclipse.emf.facet.aggregate.metamodel.v0_2_0.aggregate.internal.aggregateProxy.AggregateProxyPackage
>
> I am using following version of eclipse
>
> Eclipse SDK
> Version: 4.2.1
> Build id: M20120914-1800
>
> Is it a bug?
>
> Cheers,
Re: Errors running builder 'QVT Operational Builder' [message #1001989 is a reply to message #997463] Thu, 17 January 2013 17:02 Go to previous messageGo to next message
Eclipse User
On 07.01.2013 17:09, ModelGeek Mising name wrote:
> Errors occurred during the build.
> Errors running builder 'QVT Operational Builder' on project
> 'TestTranformation'.
> Could not initialize class
> org.eclipse.emf.facet.aggregate.metamodel.v0_2_0.aggregate.internal.aggregateProxy.AggregateProxyPackage

Could this be https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=390296?

In my project I register a handler with org.eclipse.ui.startup and do this:

AggregatePackage pkg = AggregatePackage.eINSTANCE;

Yes, it's ugly.

Regards
Marius
Re: Errors running builder 'QVT Operational Builder' [message #1002034 is a reply to message #1001989] Thu, 17 January 2013 19:45 Go to previous message
Ed Willink is currently offline Ed Willink
Messages: 4088
Registered: July 2009
Senior Member
Hi

Maybe. Try the EMF Facet guys.

Regards

Ed Willink


On 17/01/2013 17:02, Marius Gröger wrote:
> On 07.01.2013 17:09, ModelGeek Mising name wrote:
>> Errors occurred during the build.
>> Errors running builder 'QVT Operational Builder' on project
>> 'TestTranformation'.
>> Could not initialize class
>> org.eclipse.emf.facet.aggregate.metamodel.v0_2_0.aggregate.internal.aggregateProxy.AggregateProxyPackage
> Could this be https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=390296?
>
> In my project I register a handler with org.eclipse.ui.startup and do this:
>
> AggregatePackage pkg = AggregatePackage.eINSTANCE;
>
> Yes, it's ugly.
>
> Regards
> Marius
>
Previous Topic:Unsettable attribute, intrinsic defaults
Next Topic:Unsettable attribute, intrinsic defaults
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 21 18:40:28 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.21805 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software