Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » schema not loaded to cache(A certain schema url refuses to enter cache, causes serious validation lag)
schema not loaded to cache [message #986842] Wed, 21 November 2012 22:02 Go to next message
Aharon Levine is currently offline Aharon Levine
Messages: 3
Registered: February 2010
Junior Member
Hi

I'm working on a project using many xml example files based on OGC schemas (gml,sos,ows ext.)
I find that while my cache (preferences>Network Connections>cache) is full of
schema urls, the namespace: schemas.opengis.net/wfs/2.0/wfs.xsd refuses to enter the cache. This causes major validation headaches since every time I save a file eclipse needs to re-read the schema online which takes ages!

Is there a way to manually add it?

Thanks
Aharon
Re: schema not loaded to cache [message #997473 is a reply to message #986842] Mon, 07 January 2013 17:00 Go to previous message
Nick Sandonato is currently offline Nick Sandonato
Messages: 126
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Aharon,

I'm not too sure why that specific file isn't being cached, but would it be possible to make use of the XML Catalog for this particular file so that you're not fetching the resource?

You can find the XML catalog under Preferences > XML > XML Catalog. Then you should be able to add a particular schema, which will show up under User Specified Entries.
Previous Topic:Exception: The AXIS engine could not find a target service to invoke!
Next Topic:Project importing existing web app into Eclipse
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Oct 20 21:13:34 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.03409 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software