Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Agent Controller - Unable to create named pipe
Agent Controller - Unable to create named pipe [message #140638] Sat, 21 February 2009 00:07 Go to next message
Krishnaveni Krishnarajah is currently offline Krishnaveni Krishnarajah
Messages: 2
Registered: July 2009
Junior Member
I downloaded agent controller and followed instruction and configuration
as stated here
http://dev.eclipse.org/viewcvs/index.cgi/platform/org.eclips e.tptp.platform.agentcontroller/src-native-new/packaging_md/ windows/getting_started.html?root=TPTP_Project&view=co#C onfigure_Agent_Controller

Ran SetConfig.bat successfully which created serviceconfig.xml .

HOwever, when I Start the Agent Controller by changing my working
directory to <install-dir>\bin and running ACServer.exe, I get an error
stating

Error starting transport layers, Agent controller exiting.
See servicelog.log for error report.

Entries in servicelog.log are as follows:-

<CommonBaseEvent creationTime="2009-02-21T00:05:46.838000Z"
globalInstanceId="ACAA44B6D1AE4240A95961248F9B7318" msg="Unable to create
named pipe." severity="50" version="1.0.1">
<sourceComponentId component="AgentController"
componentIdType="TPTPComponent"
executionEnvironment=" C:\cygwin\home\build\TPTP\4.5.0\TPTP-4.5.0-200806200100\agnt ctrl\src\transport\namedPipeTL\namedPipeListener.c,
line 1068" instanceId="1001" location="S027918" locationType="IPV4"
processId="2128" subComponent="Named Pipe TL" threadId="5744"
componentType="Eclipse_TPTP"/>
<situation categoryName="ReportSituation">
<situationType xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:type="ReportSituation" reasoningScope="INTERNAL" reportCategory="LOG"/>
</situation>
</CommonBaseEvent>
<CommonBaseEvent creationTime="2009-02-21T00:05:46.854000Z"
globalInstanceId="ADBA34FC7E90414FB09EAFB6A3A7DBF5" msg="An error was
returned from TransportLayer(1001)::startTransportLayer errNum = -1"
severity="50" version="1.0.1">
<sourceComponentId component="AgentController"
componentIdType="TPTPComponent"
executionEnvironment=" C:\cygwin\home\build\TPTP\4.5.0\TPTP-4.5.0-200806200100\agnt ctrl\src\agentController\ConnectionManager.c,
line 263" instanceId="2" location="S027918" locationType="IPV4"
processId="2128" subComponent="Connection Manager" threadId="5744"
componentType="Eclipse_TPTP"/>
<situation categoryName="ReportSituation">
<situationType xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:type="ReportSituation" reasoningScope="INTERNAL" reportCategory="LOG"/>
</situation>
</CommonBaseEvent>


I am using Windows XP. Any ideas please ??

Thanks,
Krishnaveni Krishnarajah
Re: Agent Controller - Unable to create named pipe [message #140752 is a reply to message #140638] Thu, 26 February 2009 01:27 Go to previous message
Jonathan West is currently offline Jonathan West
Messages: 49
Registered: July 2009
Member
Krishnaveni Krishnarajah wrote:

> I downloaded agent controller and followed instruction and configuration
> as stated here
>
http://dev.eclipse.org/viewcvs/index.cgi/platform/org.eclips e.tptp.platform.agentcontroller/src-native-new/packaging_md/ windows/getting_started.html?root=TPTP_Project&view=co#C onfigure_Agent_Controller

> Ran SetConfig.bat successfully which created serviceconfig.xml .

> HOwever, when I Start the Agent Controller by changing my working
> directory to <install-dir>bin and running ACServer.exe, I get an error
> stating

> Error starting transport layers, Agent controller exiting.
> See servicelog.log for error report.

> Entries in servicelog.log are as follows:-

> <CommonBaseEvent creationTime="2009-02-21T00:05:46.838000Z"
> globalInstanceId="ACAA44B6D1AE4240A95961248F9B7318" msg="Unable to create
> named pipe." severity="50" version="1.0.1">
> <sourceComponentId component="AgentController"
> componentIdType="TPTPComponent"
>
executionEnvironment=" C:cygwinhomebuildTPTP4.5.0TPTP-4.5.0-200806200100agntctrlsrc transportnamedPipeTLnamedPipeListener.c,
> line 1068" instanceId="1001" location="S027918" locationType="IPV4"
> processId="2128" subComponent="Named Pipe TL" threadId="5744"
> componentType="Eclipse_TPTP"/>
> <situation categoryName="ReportSituation">
> <situationType xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
> xsi:type="ReportSituation" reasoningScope="INTERNAL" reportCategory="LOG"/>
> </situation>
> </CommonBaseEvent>
> <CommonBaseEvent creationTime="2009-02-21T00:05:46.854000Z"
> globalInstanceId="ADBA34FC7E90414FB09EAFB6A3A7DBF5" msg="An error was
> returned from TransportLayer(1001)::startTransportLayer errNum = -1"
> severity="50" version="1.0.1">
> <sourceComponentId component="AgentController"
> componentIdType="TPTPComponent"
>
executionEnvironment=" C:cygwinhomebuildTPTP4.5.0TPTP-4.5.0-200806200100agntctrlsrc agentControllerConnectionManager.c,
> line 263" instanceId="2" location="S027918" locationType="IPV4"
> processId="2128" subComponent="Connection Manager" threadId="5744"
> componentType="Eclipse_TPTP"/>
> <situation categoryName="ReportSituation">
> <situationType xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
> xsi:type="ReportSituation" reasoningScope="INTERNAL" reportCategory="LOG"/>
> </situation>
> </CommonBaseEvent>


> I am using Windows XP. Any ideas please ??

> Thanks,
> Krishnaveni Krishnarajah

Hi Krishnaveni, first, I would recommend killing an
ACServer.exe/RAServer.exe/ACWinService.exe/RAWinService.exe processes, as
well as any java.exe processes that are running on your system.

This problem usually occurs when another agent controller is already
installed (and is running) on the system.

If this doesn't not work, can you please provide the following information
about your environment:
- which version of the agent controller did you download?
- Which version on XP (64-bit/32-bit)?
- Are you running using an administrative account?
Previous Topic:Object reference for Java 1.5 or above
Next Topic:error while starting agent controller
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 17 01:52:14 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01548 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software