Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » TPTP Agent Controller is not running
TPTP Agent Controller is not running [message #134113] Fri, 08 August 2008 14:18 Go to next message
Ankur Shah is currently offline Ankur Shah
Messages: 7
Registered: July 2009
Junior Member
I am trying to make TPTP work in windows. Has anybody managed to run Agent
Controller. When trying to start
AgentController\win_ia32\bin\ACServer.exe,
I am getting this exception
------------------------------------------------------------ -
Error starting transport layers, Agent controller exiting.
See servicelog.log for error report.
------------------------------------------------------------ -


This is the content of servicelog.log
------------------------------------------------------------ -
<CommonBaseEvent creationTime="2008-08-08T14:02:43.218000Z"
globalInstanceId="A0054838FA5E43909BBF68900B7617DC" msg="Unable to create
named pipe." severity="50" version="1.0.1">
<sourceComponentId component="AgentController"
componentIdType="TPTPComponent"
executionEnvironment=" C:\cygwin\home\build\TPTP\4.5.0\TPTP-4.5.0-200806200100\agnt ctrl\src\transport\namedPipeTL\namedPipeListener.c,
line 1068" instanceId="1001" location="ankurshah" locationType="IPV4"
processId="4292" subComponent="Named Pipe TL" threadId="4436"
componentType="Eclipse_TPTP"/>
<situation categoryName="ReportSituation">
<situationType xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:type="ReportSituation" reasoningScope="INTERNAL" reportCategory="LOG"/>
</situation>
</CommonBaseEvent>
<CommonBaseEvent creationTime="2008-08-08T14:02:43.218000Z"
globalInstanceId="AFC9EF99C45548FD9CB3F56EA2FAF92B" msg="An error was
returned from TransportLayer(1001)::startTransportLayer errNum = -1"
severity="50" version="1.0.1">
<sourceComponentId component="AgentController"
componentIdType="TPTPComponent"
executionEnvironment=" C:\cygwin\home\build\TPTP\4.5.0\TPTP-4.5.0-200806200100\agnt ctrl\src\agentController\ConnectionManager.c,
line 263" instanceId="2" location="ankurshah" locationType="IPV4"
processId="4292" subComponent="Connection Manager" threadId="4436"
componentType="Eclipse_TPTP"/>
<situation categoryName="ReportSituation">
<situationType xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
xsi:type="ReportSituation" reasoningScope="INTERNAL" reportCategory="LOG"/>
</situation>
</CommonBaseEvent>
------------------------------------------------------------ -



My environment is JDK5, Eclipse 3.3 and TPTP 4.4. Any inputs to solve this
problem will be greatly appreciated.
Re: TPTP Agent Controller is not running [message #134141 is a reply to message #134113] Fri, 08 August 2008 14:43 Go to previous messageGo to next message
Eugene Chan is currently offline Eugene Chan
Messages: 287
Registered: July 2009
Senior Member
You may have another Agent Controller running on the same machine already.
Check to see if there is any ACServer.exe process running on the machine
prior to starting any AC, also check to make sure there is no dangling
java.exe that may have associated with the running ACServer.exe. If there is
any, they have to be terminated also.

Eugene

"Ankur Shah" <ankur.shah@in.ibm.com> wrote in message
news:2ccb642d6eb3c9ecf4843065eafa15e2$1@www.eclipse.org...
>I am trying to make TPTP work in windows. Has anybody managed to run Agent
>Controller. When trying to start AgentController\win_ia32\bin\ACServer.exe,
>I am getting this exception
> ------------------------------------------------------------ -
> Error starting transport layers, Agent controller exiting.
> See servicelog.log for error report.
> ------------------------------------------------------------ -
>
>
> This is the content of servicelog.log
> ------------------------------------------------------------ -
> <CommonBaseEvent creationTime="2008-08-08T14:02:43.218000Z"
> globalInstanceId="A0054838FA5E43909BBF68900B7617DC" msg="Unable to create
> named pipe." severity="50" version="1.0.1">
> <sourceComponentId component="AgentController"
> componentIdType="TPTPComponent"
> executionEnvironment=" C:\cygwin\home\build\TPTP\4.5.0\TPTP-4.5.0-200806200100\agnt ctrl\src\transport\namedPipeTL\namedPipeListener.c,
> line 1068" instanceId="1001" location="ankurshah" locationType="IPV4"
> processId="4292" subComponent="Named Pipe TL" threadId="4436"
> componentType="Eclipse_TPTP"/>
> <situation categoryName="ReportSituation">
> <situationType xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
> xsi:type="ReportSituation" reasoningScope="INTERNAL"
> reportCategory="LOG"/>
> </situation>
> </CommonBaseEvent>
> <CommonBaseEvent creationTime="2008-08-08T14:02:43.218000Z"
> globalInstanceId="AFC9EF99C45548FD9CB3F56EA2FAF92B" msg="An error was
> returned from TransportLayer(1001)::startTransportLayer errNum = -1"
> severity="50" version="1.0.1">
> <sourceComponentId component="AgentController"
> componentIdType="TPTPComponent"
> executionEnvironment=" C:\cygwin\home\build\TPTP\4.5.0\TPTP-4.5.0-200806200100\agnt ctrl\src\agentController\ConnectionManager.c,
> line 263" instanceId="2" location="ankurshah" locationType="IPV4"
> processId="4292" subComponent="Connection Manager" threadId="4436"
> componentType="Eclipse_TPTP"/>
> <situation categoryName="ReportSituation">
> <situationType xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
> xsi:type="ReportSituation" reasoningScope="INTERNAL"
> reportCategory="LOG"/>
> </situation>
> </CommonBaseEvent>
> ------------------------------------------------------------ -
>
>
>
> My environment is JDK5, Eclipse 3.3 and TPTP 4.4. Any inputs to solve this
> problem will be greatly appreciated.
>
Re: TPTP Agent Controller is not running [message #134208 is a reply to message #134141] Mon, 11 August 2008 11:16 Go to previous message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Please see the getting started instructions for the required
configuration/steps:

http://www.eclipse.org/tptp/home/downloads/installguide/Agen tController44.html

"Eugene Chan" <ewchan@ca.ibm.com> wrote in message
news:g7hm52$a1e$1@build.eclipse.org...
> You may have another Agent Controller running on the same machine already.
> Check to see if there is any ACServer.exe process running on the machine
> prior to starting any AC, also check to make sure there is no dangling
> java.exe that may have associated with the running ACServer.exe. If there
> is any, they have to be terminated also.
>
> Eugene
>
> "Ankur Shah" <ankur.shah@in.ibm.com> wrote in message
> news:2ccb642d6eb3c9ecf4843065eafa15e2$1@www.eclipse.org...
>>I am trying to make TPTP work in windows. Has anybody managed to run Agent
>>Controller. When trying to start
>>AgentController\win_ia32\bin\ACServer.exe, I am getting this exception
>> ------------------------------------------------------------ -
>> Error starting transport layers, Agent controller exiting.
>> See servicelog.log for error report.
>> ------------------------------------------------------------ -
>>
>>
>> This is the content of servicelog.log
>> ------------------------------------------------------------ -
>> <CommonBaseEvent creationTime="2008-08-08T14:02:43.218000Z"
>> globalInstanceId="A0054838FA5E43909BBF68900B7617DC" msg="Unable to create
>> named pipe." severity="50" version="1.0.1">
>> <sourceComponentId component="AgentController"
>> componentIdType="TPTPComponent"
>> executionEnvironment=" C:\cygwin\home\build\TPTP\4.5.0\TPTP-4.5.0-200806200100\agnt ctrl\src\transport\namedPipeTL\namedPipeListener.c,
>> line 1068" instanceId="1001" location="ankurshah" locationType="IPV4"
>> processId="4292" subComponent="Named Pipe TL" threadId="4436"
>> componentType="Eclipse_TPTP"/>
>> <situation categoryName="ReportSituation">
>> <situationType xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>> xsi:type="ReportSituation" reasoningScope="INTERNAL"
>> reportCategory="LOG"/>
>> </situation>
>> </CommonBaseEvent>
>> <CommonBaseEvent creationTime="2008-08-08T14:02:43.218000Z"
>> globalInstanceId="AFC9EF99C45548FD9CB3F56EA2FAF92B" msg="An error was
>> returned from TransportLayer(1001)::startTransportLayer errNum = -1"
>> severity="50" version="1.0.1">
>> <sourceComponentId component="AgentController"
>> componentIdType="TPTPComponent"
>> executionEnvironment=" C:\cygwin\home\build\TPTP\4.5.0\TPTP-4.5.0-200806200100\agnt ctrl\src\agentController\ConnectionManager.c,
>> line 263" instanceId="2" location="ankurshah" locationType="IPV4"
>> processId="4292" subComponent="Connection Manager" threadId="4436"
>> componentType="Eclipse_TPTP"/>
>> <situation categoryName="ReportSituation">
>> <situationType xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"
>> xsi:type="ReportSituation" reasoningScope="INTERNAL"
>> reportCategory="LOG"/>
>> </situation>
>> </CommonBaseEvent>
>> ------------------------------------------------------------ -
>>
>>
>>
>> My environment is JDK5, Eclipse 3.3 and TPTP 4.4. Any inputs to solve
>> this problem will be greatly appreciated.
>>
>
>
Previous Topic:TPTP4.5.0. Problem with org.eclipse.hyades.test.doc.user dependency
Next Topic:TPTP with Eclipse and RAD Issue
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Sep 17 23:53:01 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.16049 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software