Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Agent Controller is not active
Agent Controller is not active [message #131660] Wed, 25 June 2008 07:04 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: jshah.ap.savi.com

Hi All,

I am trying to profile a Web application on Weblogic 8.1 server. I have
added -XrunpiAgent:server=enabled as the jvm argument and added the
necessary paths, but when I run the application, I get the following
message:

Agent Controller is not active: will wait in a 1000 ms loop

As a result, I could not Attach Java Process from eclipse.

Can any one please throw me some light on this?

Following are my environment details:
Java 1.4.2.17
Weblogic 8.1
Eclilpse Ganymede RC4
TPTP 4.3

Thanks in advance.

Regards,
Jugal
Re: Agent Controller is not active [message #131906 is a reply to message #131660] Tue, 01 July 2008 14:18 Go to previous message
Asaf Yaffe is currently offline Asaf Yaffe
Messages: 333
Registered: July 2009
Senior Member
Jugal,
>
> Following are my environment details:
> Java 1.4.2.17
> Weblogic 8.1
> Eclilpse Ganymede RC4
> TPTP 4.3

First, try using TPTP 4.5 with Ganymede. I am not sure that 4.3 is
compatible with Ganymede.

Second, make sure to install, configure and run the Agent Controller
(version 4.5). You can download the Agent Controller from the TPTP 4.5
download page.

HTH,
Asaf

--
Asaf Yaffe
Eclipse TPTP Committer, JVMTI Profiler
Previous Topic:Re: TPTP profile files too large
Next Topic:failed to redefine 1 classes. JVMTI Error: 62
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 01 18:32:28 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02004 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software