Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Eclipse C++ project begins with error tag in project explorer(Unable to get CDT to work properly)
Eclipse C++ project begins with error tag in project explorer [message #916426] Wed, 19 September 2012 02:11 Go to next message
Peter Baldwin is currently offline Peter BaldwinFriend
Messages: 2
Registered: September 2012
Junior Member
Just installed CDT for Eclipse juno.
Installed MinGW.
Switched to workspace "C:\EclipseWorkspaces\csse120".
installed a preferences folder "EclipsePreference-2011-06.epf)" which I imported.
then...

file --> New --> C project / project type: Executable (Hello world ANSI C) / Toolchain: MinGW GCC --> finish.

When I tried to Run As ... "Launched failed. Binary not found."

What do I do ??????
PLEASE HELP!

Re: Eclipse C++ project begins with error tag in project explorer [message #916462 is a reply to message #916426] Wed, 19 September 2012 03:25 Go to previous messageGo to next message
David Wegener is currently offline David WegenerFriend
Messages: 1348
Registered: July 2009
Senior Member
On 09/18/2012 09:11 PM, Peter Baldwin wrote:
> Just installed CDT for Eclipse juno.
> Installed MinGW.
> Switched to workspace "C:\EclipseWorkspaces\csse120".
> installed a preferences folder "EclipsePreference-2011-06.epf)" which I
> imported.
> then...
>
> file --> New --> C project / project type: Executable (Hello world ANSI
> C) / Toolchain: MinGW GCC --> finish.
>
> When I tried to Run As ... "Launched failed. Binary not found."
>
> What do I do ?????? PLEASE HELP!
>
>
Did you build the project? You have to build in order to get a binary
to execute.
Re: Eclipse C++ project begins with error tag in project explorer [message #916477 is a reply to message #916462] Wed, 19 September 2012 03:58 Go to previous message
Peter Baldwin is currently offline Peter BaldwinFriend
Messages: 2
Registered: September 2012
Junior Member
Thanks for the reply,

I had not built the project yet...

After build:

I clicked Run As

Window pop-up:
Problem Occured
'Launching Greetings Debug' has encountered a problem.
A program file was not specified in the launch configuration.

I looked through "Configurations --> Manage", and some other options to no avail.
Previous Topic:Why are warnings marked as errors?
Next Topic:Unknown symbol on file icon
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Nov 27 04:43:34 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.07917 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software