Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Monitor stop collecting data after a few seconds
Monitor stop collecting data after a few seconds [message #115136] Wed, 10 October 2007 12:03
Eclipse User
Originally posted by: arnaud.brochard.kuehne-nagel.com

Hello, I have an annoying problem while monitoring my application server.
The monitoring seems to stop receiving data from the agent after a few
seconds (sometimes 10 seconds, sometime 1 minute), however the monitor is
always displaying "attach... collecting".

I don't know if the agent is faulty or the eclipse monitor view because i
haven't a single line of logging to determine the cause of the problem.
I've check the metadata workspace log and the servicelog.log file (in
DEBUG mode).

By the way, I've tried a lot of combinations:
- Websphere 6.2.0.13 on IBM JDK 1.4.2
- JBoss 4.2 on SUN JDK 1.5.0_12
- Integrated or standalone agent controller

All attempts are ending in the same way: I can monitor my application
during 10 or 20 seconds and then no more data (my application is still
running correctly).

I searched the mailing list and the bug database but found nothing. So I
would be glad if someone can indicates a procedure to follow in order to
determine the cause of my problem. (perhaps a socket problem ?)

Thanks in advance,
Arnaud.
Previous Topic:Connection refused on socket 7 from 0xe8371eac
Next Topic:Time-out when launching the process
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Aug 21 08:27:24 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.12659 seconds