Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Test and Performance Tools Platform (TPTP) » Unable to launch AGR test suite using current workbench
Unable to launch AGR test suite using current workbench [message #114219] Fri, 05 October 2007 09:24 Go to next message
Eclipse User
Originally posted by: arodriguez.atmel.com

Hi!


I've upgraded to TPTP 4.4.0.3. Since I'm on Linux I've also resolved the
problems related to execute permissions and symbolic link creation
within the agent_controller sub-directories of the Linux specific ac
plug-in. Also, since I'm using Ubuntu Linux, I've fixed the issue
of /bin/sh being dash on Ubuntu and not bash as the ACStart.sh and
ACStop.sh scripts expect (but do not specify). Having done so, my IAC
works fine (or so it seems at least).

Now, the problem I'm encountering is that AGR test suites will not
launch from within eclipse (or from scripts) and fail with the message:

"IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
problems:Failed to retrieve the context that should be used to run the
test cases in"

If, however, I uncheck the "Use current workbench as context" and
specify the context of the test suite to be the equinox
launcher .jar-file of the exact same eclipse installation everything
works fine. Any idea why?

I also re-created the test suite after upgrading and also the whole test
plug-in but the problem persists.

Is it possible to direct the command line launch of tptp (using
ant-tptp.jar tasks) to use this jar-file without specifying it in the
test suite or to specify the jar file relative to some Eclipse variable
available when executing from the command line (I do not want absolute
paths within the test suite configuration)?

Also, each time I open an AGR test suite it is immediately marked as
changed (an asterisk is prepended to the editor name).


Any help will be appreciated.


Regards,
Alex
Re: Unable to launch AGR test suite using current workbench [message #114710 is a reply to message #114219] Tue, 09 October 2007 13:02 Go to previous messageGo to next message
Paul Slauenwhite is currently offline Paul Slauenwhite
Messages: 970
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Alexander,

Unfortunately, both problems appear to be defects, specific to your
configuration. We tested on SLES 10 with IBM Java 1.5 with success. Please
open two defects:

https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=TPTP%20T esting

Component: Test.UI.AutoGUIUI

Paul
"Alexander Rodriguez" <arodriguez@atmel.com> wrote in message
news:1191576288.897.26.camel@arodriguez-desktop...
> Hi!
>
>
> I've upgraded to TPTP 4.4.0.3. Since I'm on Linux I've also resolved the
> problems related to execute permissions and symbolic link creation
> within the agent_controller sub-directories of the Linux specific ac
> plug-in. Also, since I'm using Ubuntu Linux, I've fixed the issue
> of /bin/sh being dash on Ubuntu and not bash as the ACStart.sh and
> ACStop.sh scripts expect (but do not specify). Having done so, my IAC
> works fine (or so it seems at least).
>
> Now, the problem I'm encountering is that AGR test suites will not
> launch from within eclipse (or from scripts) and fail with the message:
>
> "IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
> problems:Failed to retrieve the context that should be used to run the
> test cases in"
>
> If, however, I uncheck the "Use current workbench as context" and
> specify the context of the test suite to be the equinox
> launcher .jar-file of the exact same eclipse installation everything
> works fine. Any idea why?
>
> I also re-created the test suite after upgrading and also the whole test
> plug-in but the problem persists.
>
> Is it possible to direct the command line launch of tptp (using
> ant-tptp.jar tasks) to use this jar-file without specifying it in the
> test suite or to specify the jar file relative to some Eclipse variable
> available when executing from the command line (I do not want absolute
> paths within the test suite configuration)?
>
> Also, each time I open an AGR test suite it is immediately marked as
> changed (an asterisk is prepended to the editor name).
>
>
> Any help will be appreciated.
>
>
> Regards,
> Alex
>
>
Re: Unable to launch AGR test suite using current workbench [message #114805 is a reply to message #114710] Wed, 10 October 2007 05:42 Go to previous message
Eclipse User
Originally posted by: arodriguez.atmel.com

Hi!


On Tue, 2007-10-09 at 10:02 -0300, Paul Slauenwhite wrote:
> Hi Alexander,
>
> Unfortunately, both problems appear to be defects, specific to your
> configuration. We tested on SLES 10 with IBM Java 1.5 with success. Please
> open two defects:
>
> https://bugs.eclipse.org/bugs/enter_bug.cgi?product=TPTP%20T esting
>
> Component: Test.UI.AutoGUIUI

Thank you for taking the time to try this yourselves. I though it might
be a problem with TPTP as this wasn't a problem prior to upgrading. I'll
investigate further when time permits and either file bug reports or
report back here on my findings.


Regards,
Alex

> Paul
> "Alexander Rodriguez" <arodriguez@atmel.com> wrote in message
> news:1191576288.897.26.camel@arodriguez-desktop...
> > Hi!
> >
> >
> > I've upgraded to TPTP 4.4.0.3. Since I'm on Linux I've also resolved the
> > problems related to execute permissions and symbolic link creation
> > within the agent_controller sub-directories of the Linux specific ac
> > plug-in. Also, since I'm using Ubuntu Linux, I've fixed the issue
> > of /bin/sh being dash on Ubuntu and not bash as the ACStart.sh and
> > ACStop.sh scripts expect (but do not specify). Having done so, my IAC
> > works fine (or so it seems at least).
> >
> > Now, the problem I'm encountering is that AGR test suites will not
> > launch from within eclipse (or from scripts) and fail with the message:
> >
> > "IWAT4039E The Test Execution Harness reported the following
> > problems:Failed to retrieve the context that should be used to run the
> > test cases in"
> >
> > If, however, I uncheck the "Use current workbench as context" and
> > specify the context of the test suite to be the equinox
> > launcher .jar-file of the exact same eclipse installation everything
> > works fine. Any idea why?
> >
> > I also re-created the test suite after upgrading and also the whole test
> > plug-in but the problem persists.
> >
> > Is it possible to direct the command line launch of tptp (using
> > ant-tptp.jar tasks) to use this jar-file without specifying it in the
> > test suite or to specify the jar file relative to some Eclipse variable
> > available when executing from the command line (I do not want absolute
> > paths within the test suite configuration)?
> >
> > Also, each time I open an AGR test suite it is immediately marked as
> > changed (an asterisk is prepended to the editor name).
> >
> >
> > Any help will be appreciated.
> >
> >
> > Regards,
> > Alex
> >
> >
>
>
Previous Topic:EclipseCon 2008: Call for Participation.
Next Topic:Invalid Login Credentials on Unix but not on Windows
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 21 10:36:50 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02030 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software