Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Language IDEs » C / C++ IDE (CDT) » Creating custom configuration from "Default Configuration" not created correctly(Creating custom configuration from "Default Configuration" (using Manage Configuration utility) not created correctly)
Creating custom configuration from "Default Configuration" not created correctly [message #870183] Mon, 07 May 2012 07:59
Charu Sharma is currently offline Charu SharmaFriend
Messages: 17
Registered: May 2011
Location: Pune
Junior Member
Hi,

After creating project for selected toolchain, when I try to create a custom configuration using "Manage configuration" dialog > select "Default Configuration" option and select available configuration. After creating configuration when I visited .cproject file of my project, I found there neither of options are copied to the custom configuration.

This scenario works fine for MinGW and other toolchains installed, problem occurs with the toolchains I have created using buildDefinitions extension point.

Would like to know what could be missing in my toolchain properties in plugin.xml or anywhere else.

Please guide..

Regards,
Charu Sharma
Previous Topic:Exception at startup of debugging session
Next Topic:External Library Compile fine... but will not run?
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 21 01:13:19 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01939 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software