Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » no static resources in running tomcat
no static resources in running tomcat [message #819708] Tue, 13 March 2012 04:25 Go to next message
Robert Was is currently offline Robert Was
Messages: 1
Registered: July 2009
Junior Member
I have faceted wtp project with maven (org.eclipse.wst.common.project.facet.core.nature). I found that in latest 3.3.2 my static resources eg: html files are not copied into server environment (.metadata\.plugins\org.eclipse.wst.server.core\), web.xml and other configurations are copied. Any additional configuration required?
Re: no static resources in running tomcat [message #820035 is a reply to message #819708] Tue, 13 March 2012 12:39 Go to previous message
Larry Isaacs is currently offline Larry Isaacs
Messages: 1305
Registered: July 2009
Senior Member
On 3/13/2012 4:25 AM, Robert Was wrote:
> I have faceted wtp project with maven
> (org.eclipse.wst.common.project.facet.core.nature). I found that in
> latest 3.3.2 my static resources eg: html files are not copied into
> server environment (.metadata\.plugins\org.eclipse.wst.server.core\),
> web.xml and other configurations are copied. Any additional
> configuration required?

I don't use maven, so I can't comment on how well it does or doesn't
integrate with WTP in various use cases. If something that should be
publishing and isn't, then it's most likely in the Deployment Assembly
page in the project's Properties dialog where something is missing. I
know you can specify that certain project folder in a Dynamic Web
Project should be included in the published Web application.

Cheers,
Larry
Previous Topic:Why are web editors read-only?
Next Topic:[resolved]
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Aug 20 22:33:12 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01458 seconds