Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse 4 » Mnemonic doesn't show in Part menu
Mnemonic doesn't show in Part menu [message #777714] Tue, 10 January 2012 18:11 Go to next message
Josh Davis is currently offline Josh Davis
Messages: 20
Registered: August 2011
Junior Member
I am creating the part menu like this...

final MDirectMenuItem menuItem = MMenuFactory.INSTANCE.createDirectMenuItem();
menuItem.setElementId(id);
menuItem.setLabel(text);
menuItem.setMnemonics(mnemonic);


In my test the label is "Menu Item 1" and I set the mnemonic to be M
When I run the code and press Ctrl+F10 the part menu displays but the M is not underlined.

Any ideas as to why it wouldn't be?

I checked the eclipse 4.1 SDK and when I use Ctrl+F10 in the outline view the menu shows with the mnemonics. So I know it has to be something I missing.
Re: Mnemonic doesn't show in Part menu [message #786705 is a reply to message #777714] Mon, 30 January 2012 13:36 Go to previous message
Paul Webster is currently offline Paul Webster
Messages: 6859
Registered: July 2009
Location: Ottawa
Senior Member

That looks correct, it might just be a bug in the menu item processing in org.eclipse.e4.ui.workbench.renderers.swt.DirectContributionItem

PW


Previous Topic:Eclipse 4 Application Tutorial available (for Eclipse 4.2 M5)
Next Topic:Contributing to e4
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 02 12:58:10 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02022 seconds