Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » Epsilon » [Eugenia] Containing Relation ? Bug ?
[Eugenia] Containing Relation ? Bug ? [message #758992] Fri, 25 November 2011 14:17 Go to next message
Snakebyte Missing name is currently offline Snakebyte Missing nameFriend
Messages: 130
Registered: November 2011
Senior Member
Hello i got the following model.


@namespace(uri="argumentmodel", prefix="argumentmodel")
@gmf(foo="bar")
package ArgumentModel;

@gmf.diagram(onefile="false")
class TrustCase {
   val Claim[*] valclaims;
}

@gmf.node(label="name", phantom="true")
class Claim {
   attr String name;
   attr String description;
   @gmf.link(foo="bar")
   val ArgumentStrategy[*] connectarg;
}
@gmf.node(label="name", phantom="true")
class ArgumentStrategy {
   attr String description;
   attr String name;
   @gmf.link(incoming="true")
   val Claim [*] claims;
}



The problem is when i now generate the graphical Editor and add a node of type claim to the canvas it appears as it should do.

But when im connect it to an ArgumentStrategy with the corresponding relation, it disappers from canvas. When i save the model it still appears correctly in the .argumentmodel file.

Is that a bug ?


//edit : sry model contains an error first, now you should able to reproduce my problem.

Greets
Snakebyte

[Updated on: Fri, 25 November 2011 15:16]

Report message to a moderator

Re: [Eugenia] Containing Relation ? Bug ? [message #759069 is a reply to message #758992] Fri, 25 November 2011 22:03 Go to previous messageGo to next message
Snakebyte Missing name is currently offline Snakebyte Missing nameFriend
Messages: 130
Registered: November 2011
Senior Member
no ideas ?
Re: [Eugenia] Containing Relation ? Bug ? [message #759487 is a reply to message #759069] Mon, 28 November 2011 19:38 Go to previous messageGo to next message
Dimitris Kolovos is currently offline Dimitris KolovosFriend
Messages: 913
Registered: July 2009
Senior Member
What happens if phantom="false" in Claim?

Cheers,
Dimitris
Re: [Eugenia] Containing Relation ? Bug ? [message #760151 is a reply to message #759487] Thu, 01 December 2011 13:45 Go to previous message
Snakebyte Missing name is currently offline Snakebyte Missing nameFriend
Messages: 130
Registered: November 2011
Senior Member
The same.
The Claim disappers, but is seems to be contained in the Strategy as i can see in the .argumentmodel file.
Previous Topic:[EGL] How to add a content type
Next Topic:[Eugenia] Adding options to a node
Goto Forum:
  


Current Time: Sat Nov 29 10:07:23 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01835 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software