Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Buckminster » git.auto.fetch buggy?
git.auto.fetch buggy? [message #754270] Tue, 01 November 2011 13:42 Go to next message
Philipp Nanz is currently offline Philipp Nanz
Messages: 46
Registered: February 2010
Member
Hi all,

I have a hudson job that gets its target platform and workspace materialized by a cquery. So far everything works great.

But the problems begin on subsequent builds. The checked-out git repository never seems to get updated, eventhough git.auto.fetch is set.

Here are the relevant bits from the RMAP:

<searchPath name="logsaw">
<provider readerType="git" componentTypes="osgi.bundle,eclipse.feature"
resolutionFilter="">
<uri format="{0}/egit,{1}">
<bc:propertyRef key="workspace.root" />
<bc:propertyRef key="buckminster.component" />
</uri>
<property key="git.remote.uri" value="git://github.com/logsaw/logsaw-app.git" />
<property key="git.auto.fetch" value="true" />
</provider>
</searchPath>


I'm on the latest Bucky 3.7 headless.

Any help is appreciated!

[Updated on: Tue, 01 November 2011 14:22]

Report message to a moderator

Re: git.auto.fetch buggy? [message #755344 is a reply to message #754270] Tue, 08 November 2011 03:31 Go to previous message
Philipp Nanz is currently offline Philipp Nanz
Messages: 46
Registered: February 2010
Member
Is everyone on git checking out using hudson/jenkins?!
Previous Topic:Debugging headless Buckminster?
Next Topic:Build Error: Cannot find the class file for org.eclipse.swt
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Apr 21 00:51:36 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.06876 seconds