Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » JBoss publishing problem?(JBoss publishing problem?)
JBoss publishing problem? [message #660309] Thu, 17 March 2011 19:15 Go to next message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 2
Registered: March 2011
Junior Member
I can't make this work anymore:

1. I create a dynamic web project and publish it to JBoss 4.2;
2. I create a java project and add it to the web project deployment list;
3. When I changed any file of the web project, the status on the servers window changes to "republish" and I can publish it. But if I change any file of the java project, the status still changes to "republish" but clicking the publish button accomplishes nothing. I have to change and save a file of the web project to publish the changes of the java project.

Ganymede is the last version of eclipse which I don't have any problems with this.

This problem occurs in linux and windows alike.

Can anybody shed any light on this? Is this a bug or the publishing of web projects has changed since Ganymede?

Thanks for any help.

slargollo@gmail.com
Re: JBoss publishing problem? [message #660475 is a reply to message #660309] Fri, 18 March 2011 14:41 Go to previous messageGo to next message
Larry Isaacs is currently offline Larry IsaacsFriend
Messages: 1313
Registered: July 2009
Senior Member
On 3/17/2011 3:15 PM, slargollo@gmail.com wrote:
> I can't make this work anymore:
>
> 1. I create a dynamic web project and publish it to JBoss 4.2;
> 2. I create a java project and add it to the web project deployment list;
> 3. When I changed any file of the web project, the status on the servers
> window changes to "republish" and I can publish it. But if I change any
> file of the java project, the status still changes to "republish" but
> clicking the publish button accomplishes nothing. I have to change and
> save a file of the web project to publish the changes of the java project.
>
> Ganymede is the last version of eclipse which I don't have any problems
> with this.
>
> This problem occurs in linux and windows alike.
>
> Can anybody shed any light on this? Is this a bug or the publishing of
> web projects has changed since Ganymede?
>
> Thanks for any help.
>
> mailto:slargollo@gmail.com

I'm able to confirm this problem. I would recommend opening a bug
report. I know there were some publishing changes that affected the
Tomcat support. This might be another side effect of those changes.

Cheers,
Larry
Re: JBoss publishing problem? [message #660798 is a reply to message #660475] Mon, 21 March 2011 16:19 Go to previous message
No real name is currently offline No real nameFriend
Messages: 2
Registered: March 2011
Junior Member
I will open a report then. Thanks!
Previous Topic:WebService Client (The service definition selected is invalid)
Next Topic:Axis2 Service Archiver problem
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Dec 19 16:29:41 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01592 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software