Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Eclipse Platform » Debug : Step Over doesn't work(Debug : Step Over doesn't work)
Debug : Step Over doesn't work [message #658360] Tue, 08 March 2011 07:52 Go to next message
Alexandre Didiot is currently offline Alexandre DidiotFriend
Messages: 1
Registered: March 2011
Location: France
Junior Member
Hello,

In am using Eclipse 3.6.2 with Java 1.6 update 23. When in the Debug view the 'Show Thread Group' is enabled there is a strange
behavior when you debug something in Java.
When the JVM is paused on the first breakpoint the StepOver(F6) function is not enabled (stay gray in the Menu) and the Variables view is empty too. It happens only on the FIRST breakpoint.
Seems to be a bug.

Regards,
Alexandre Didiot
Re: Debug : Step Over doesn't work [message #658402 is a reply to message #658360] Tue, 08 March 2011 11:31 Go to previous message
Prakash G.R. is currently offline Prakash G.R.Friend
Messages: 621
Registered: July 2009
Senior Member
On 08/03/11 1:22 PM, alexandre.didiot@treofan.com wrote:
> Hello,
>
> In am using Eclipse 3.6.2 with Java 1.6 update 23. When in the Debug
> view the 'Show Thread Group' is enabled there is a strange
> behavior when you debug something in Java.
> When the JVM is paused on the first breakpoint the StepOver(F6) function
> is not enabled (stay gray in the Menu) and the Variables view is empty
> too. It happens only on the FIRST breakpoint.
> Seems to be a bug.

You need JDT forum. CC-ing ...

--
- Prakash
Platform UI Team, IBM

www.eclipse-tips.com
Previous Topic:ISelectionListener not working in 3.6.2
Next Topic:No UI No Log?
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Dec 18 21:55:28 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02320 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software