Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Web Tools Project (WTP) » Problem in running application in eclipse
Problem in running application in eclipse [message #653523] Thu, 10 February 2011 06:08 Go to next message
naveen  is currently offline naveen
Messages: 2
Registered: February 2011
Junior Member
Hi,

Getting problem in running application in eclipse.

Here i am using Eclipse 3.2.0 and Tomcat 5.5

But here i am unable to run the server ie., there is no option run on
server when i right click the login.jsp which is the starting file of
the application.Also tell me where can we find server option in eclipse 3.2.0

Can anyone resolve my problem.

Regards,
Naveen.
Re: Problem in running application in eclipse [message #653590 is a reply to message #653523] Thu, 10 February 2011 11:03 Go to previous message
Wolfgang Knauf is currently offline Wolfgang Knauf
Messages: 63
Registered: July 2009
Member
Hi,

did you configure your Tomcat server (Preferences => "Server" =>
"Runtime Environments")?

If you did this and your project is "bound" to this server runtime, you
should find a context menu option "Run as" => "Run on server" when right
clicking your JSP.

Best regards

Wolfgang

Am 10.02.2011 07:08, schrieb naveen:
> Hi,
>
> Getting problem in running application in eclipse.
>
> Here i am using Eclipse 3.2.0 and Tomcat 5.5
>
> But here i am unable to run the server ie., there is no option run on
> server when i right click the login.jsp which is the starting file of
> the application.Also tell me where can we find server option in eclipse
> 3.2.0
>
> Can anyone resolve my problem.
>
> Regards,
> Naveen.
>
Previous Topic:WSDL2 is not generated for webservices
Next Topic:JS Intellisense - Really great features in VS2010
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Oct 21 20:08:59 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01577 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software