Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » BIRT » BIRT Report Viewer Problem(Report not working under the viewer)
BIRT Report Viewer Problem [message #652993] Mon, 07 February 2011 21:01 Go to next message
PeteW  is currently offline PeteW
Messages: 2
Registered: February 2011
Junior Member
I'm relatively new to Birt, but I've created several reports that take advantage of the web service datasource capability. Recently when I began experimenting with "report parameters" I encountered an unexpected problem when moving the reports to the report viewer environment under Tomcat. The reports that use a report parameter do not render any content. As an example, the chart is blank. No error message occurs.

The parameter portion seems to work, because I have a title that displays the selected parameter, but nothing else in the report renders content.

It works fine using the "preview" under Eclipse.

Any ideas?

Thanks in advance.
Re: BIRT Report Viewer Problem [message #653080 is a reply to message #652993] Tue, 08 February 2011 11:53 Go to previous message
PeteW  is currently offline PeteW
Messages: 2
Registered: February 2011
Junior Member
I found that by restarting TomCat, those reports with parameters began working correctly.
Previous Topic:Multiple Instances of the BIRT Viewer
Next Topic:How to print a report with PrintDialog
Goto Forum:
  


Current Time: Thu Oct 23 17:52:52 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.07945 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software