Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Subversive » Bad hashes from update site?
Bad hashes from update site? [message #650314] Mon, 24 January 2011 11:15 Go to next message
Caspar D. is currently offline Caspar D.
Messages: 35
Registered: July 2009
Member
I've been trying to install the 'Subversive SVN team provider',
but this consistently fails due to bad hashes. The download site
is:

http://download.eclipse.org/technology/subversive/0.7/update -site/

And the item I'm selecting is:

Subversive SVN Team Provider (Incubation) 0.7.9.I20101203-1700

As said, this fails every time, for the same artifact, and I
notice that the 'expected' has value is always the same, but
the 'found' hash is different every time:

Attempt #1:
An error occurred while collecting items to be installed
session context was:(profile=SDKProfile,
phase=org.eclipse.equinox.internal.p2.engine.phases.Collect, operand=,
action=).
Problems downloading artifact:
osgi.bundle,org.eclipse.team.svn.help,0.7.9.I20101203-1700.
MD5 hash is not as expected. Expected: a77e5b730e44b20b9601992557507d29
and found 4afccaace805bc1fe8896b9edad20dae.

Attempt #2:
An error occurred while collecting items to be installed
session context was:(profile=SDKProfile,
phase=org.eclipse.equinox.internal.p2.engine.phases.Collect, operand=,
action=).
Problems downloading artifact:
osgi.bundle,org.eclipse.team.svn.help,0.7.9.I20101203-1700.
MD5 hash is not as expected. Expected: a77e5b730e44b20b9601992557507d29
and found c72ace8a00ce984e7cb2b3d1f97666c7.

Attempt #3:
An error occurred while collecting items to be installed
session context was:(profile=SDKProfile,
phase=org.eclipse.equinox.internal.p2.engine.phases.Collect, operand=,
action=).
Problems downloading artifact:
osgi.bundle,org.eclipse.team.svn.help,0.7.9.I20101203-1700.
MD5 hash is not as expected. Expected: a77e5b730e44b20b9601992557507d29
and found 6c385c2d08ba31788fc147f85a014d2c.

Is this a problem at my end? I don't seem to be having any problems
with downloads from other update sites, or in general.

Thanks
--
Caspar
Re: Bad hashes from update site? [message #650515 is a reply to message #650314] Tue, 25 January 2011 11:19 Go to previous message
Caspar D. is currently offline Caspar D.
Messages: 35
Registered: July 2009
Member
OK never mind... this problem miraculously went away overnight.

--
Caspar
Previous Topic:Shortcuts doesn't work
Next Topic:Faster synchronization of projects living in the same repository
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 01 06:04:35 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02147 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software