Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Subversive » Shortcuts doesn't work(Ctrl+Alt+U; Ctrl+Alt+C for update/commit doesn't work)
icon5.gif  Shortcuts doesn't work [message #650051] Fri, 21 January 2011 09:47 Go to next message
Cristian Gómez is currently offline Cristian Gómez
Messages: 13
Registered: October 2009
Junior Member
Hi there, I am using Subversive as my SVN plugin for about a year and with Galileo the shortcuts for update/commit work just fine but now in Hellios I'm not able to do an update with Ctrl+Alt+U as described on tips as seen on [1]. I'm using GNU/Linux Ubuntu 9.10 and Eclipse Hellios (3.6.1) with PHPEclipse and Subversive plugins only [2]. Eclipse says it found an update por SVN Connectors but it can't be applied [3].

Can you help me with this problem?

Thanks in advance

[1] http://goo.gl/lr3rX
[2] http://goo.gl/KH5ng
[3] http://goo.gl/hIj0f

[Updated on: Fri, 21 January 2011 09:47]

Report message to a moderator

Re: Shortcuts don't work [message #650089 is a reply to message #650051] Fri, 21 January 2011 11:56 Go to previous messageGo to next message
Jörg Thönnes is currently offline Jörg Thönnes
Messages: 229
Registered: July 2009
Senior Member
Hi Cristian,

this is a known issue and comes due to changes in the Helios release... I do not remember the exact
details now.

This should help:

1. Switch to your Java perspective
2. Window / Customize Perspective...
3. Select tab "Command Groups Availability"
4. Scroll down to "SVN" and enable it.

This procedure should do the job for you.

Have success!

Jörg

On 01/21/2011 03:47 PM, Cristian Gómez wrote:
> Hi there, I am using Subversive as my SVN plugin for about a year and with Galileo the shortcuts for
> update/commit work just fine but now in Hellios I'm not able to do an update with Ctrl+Alt+U as
> described on tips as seen on [1]. I'm using GNU/Linux Ubuntu 9.10 and Eclipse Hellios (3.6.1) with
> PHPEclipse and Subversive plugins only [2]. Eclipse says it found an update por SVN Connectors but
> it can't be applied [3].
>
> Can you help me with this problem?
>
> Thanks in advance
>
> [1] http://goo.gl/lr3rX
> [2] http://goo.gl/KH5ng
> [3] http://goo.gl/hIj0f
Re: Shortcuts don't work [message #650094 is a reply to message #650089] Fri, 21 January 2011 12:13 Go to previous messageGo to next message
Cristian Gómez is currently offline Cristian Gómez
Messages: 13
Registered: October 2009
Junior Member
Thanks for your answer Jörg, It works just as you say. I did it from PHP Perspective like this:

1. Window / Customize Perspective...
2. Select tab "Command Groups Availability"
3. Scroll down to "SVN" and enable it.

And it works immediately!!!

Thanks again for the help
Re: Shortcuts don't work [message #650189 is a reply to message #650094] Sat, 22 January 2011 11:59 Go to previous messageGo to next message
Jörg Thönnes is currently offline Jörg Thönnes
Messages: 229
Registered: July 2009
Senior Member
Great to hear, Cristian!

With 3.6 the Eclipse core somehow changed the handling of these shortcuts and Subversive did not
adapt, or used a deprecated style or Eclipse core forgot to provide a migration...

In short: I do not know the reasons exactly :-)

Cheers, Jörg

On 01/21/2011 06:13 PM, Cristian Gómez wrote:
> Thanks for your answer Jörg, It works just as you say. I did it from PHP Perspective like this:
>
> 1. Window / Customize Perspective...
> 2. Select tab "Command Groups Availability"
> 3. Scroll down to "SVN" and enable it.
>
> And it works immediately!!!
>
> Thanks again for the help
Re: Shortcuts don't work [message #650354 is a reply to message #650189] Mon, 24 January 2011 09:56 Go to previous message
Cristian Gómez is currently offline Cristian Gómez
Messages: 13
Registered: October 2009
Junior Member
Thanks for your explanation, I hope that shortcuts will be available by default in next versions of eclipse but the tip you gave works like a charm!!
Previous Topic:Similar Connector installation issue, but on Windows XP with helios
Next Topic:Bad hashes from update site?
Goto Forum:
  


Current Time: Tue Sep 02 02:52:44 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.04068 seconds