Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » GEF » GEF Connector line not appearing using 'ConnectionDragCreationTool'(GEF Connector line not appearing using 'ConnectionDragCreationTool')
GEF Connector line not appearing using 'ConnectionDragCreationTool' [message #646223] Wed, 22 December 2010 13:17 Go to next message
Rakesh  is currently offline Rakesh
Messages: 2
Registered: December 2010
Junior Member
Hi, I am creating a a GEF editor without pallette.
I am returning 'ConnectionDragCreationTool' from 'getDragTracker()' method of the 'EditPart' that represents my node, in order to strart dragging a connector by clicking directly on the node.
The cursor is changing to the connection creation tool; but no line appear for connector when I drag.

(Connector are appearing when I add it through the model)

Any suggestion on what could be the problem here...

Thanks
Rakesh
Re: GEF Connector line not appearing using 'ConnectionDragCreationTool' [message #646235 is a reply to message #646223] Wed, 22 December 2010 15:09 Go to previous message
Rakesh  is currently offline Rakesh
Messages: 2
Registered: December 2010
Junior Member
Found the silent exception triggered during dragging Smile. Thanks.
Previous Topic:Setting scroll position programmatically seems to fail
Next Topic:adding multiple Text flows in FlowPage...
Goto Forum:
  


Current Time: Fri Jul 25 01:19:03 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.08888 seconds