Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » EclipseLink » JPA entities losing their id
JPA entities losing their id [message #638923] Sat, 13 November 2010 09:17 Go to next message
maroun baydoun is currently offline maroun baydoun
Messages: 4
Registered: November 2010
Junior Member
Hello,

I am working on a JSF web application with EJB 3.1 and EclipseLink as my JPA provider. I am noticing a weird behavior in some of my entities. Their id (typed Integer) are becoming null for no apparent reason. What might be the reason of such behavior?
Re: JPA entities losing their id [message #638927 is a reply to message #638923] Sat, 13 November 2010 11:15 Go to previous messageGo to next message
Tom Eugelink is currently offline Tom Eugelink
Messages: 807
Registered: July 2009
Senior Member
Are you 100% sure it is the same object (hashcode)?


On 13-11-2010 10:17, maroun baydoun wrote:
> Hello,
>
> I am working on a JSF web application with EJB 3.1 and EclipseLink as my JPA provider. I am noticing a weird behavior in some of my entities. Their id (typed Integer) are becoming null for no apparent reason. What might be the reason of such behavior?
Re: JPA entities losing their id [message #638928 is a reply to message #638927] Sat, 13 November 2010 11:43 Go to previous message
maroun baydoun is currently offline maroun baydoun
Messages: 4
Registered: November 2010
Junior Member
I solved the problem eventually.Turned out it's related to a session scope error I made on my managed bean
Previous Topic:ManyToOne with foreign keys on distinct tables
Next Topic:em.executeUpdate() DELETE always returning 1
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Oct 22 12:34:10 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02576 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software