Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » UML2 Tools » Disappearing Association
Disappearing Association [message #623550] Sat, 07 February 2009 06:57
John Colgrave is currently offline John Colgrave
Messages: 42
Registered: July 2009
Member
I am using 0.9.0M4 on Windows.

I create a new Project and create two Models, ModelOne and ModelTwo.

I create a Class Diagram for ModelOne and create a class named ClassOne
and add a navigable relationship to itself.

I create a Class Diagram for ModelTwo and create a Shortcut to ClassOne
in ModelOne. I then create ClassTwo and add a navigable relationship to
ClassOne. Everything looks OK in the Class Diagram for ModelTwo.

If I then close the Class Diagram for ModelTwo and open it again, the
association between ClassTwo and ClassOne has disappeared from the diagram.

I also noticed that the Class Diagram is modified as soon as it is
opened. This does not happen when I open the Class Diagram that just
contains ClassOne. The Class Diagram for ModelOne just shows ClassOne
and the association to itself.

What is the expected behaviour?

Looking in the two .uml files, the .uml file for ModelOne contains two
associations even though the second association was added to the class
diagram for ModelTwo. The .uml file for ModelTwo just contains ClassTwo
and an ownedAttribute named "dst" (I left the default names) of type
ClassOne. There is no association in this .uml file.

What is the expected behaviour here?

If someone can give me the necessary details I am happy to raise defects
for these issues.

John Colgrave
Previous Topic:Symbols for different Association kinds
Next Topic:Access to UML Primitive Types
Goto Forum:
  


Current Time: Wed Apr 16 03:27:26 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.02131 seconds