Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » Eclipse 3.4 infocenter war and locales
Eclipse 3.4 infocenter war and locales [message #618972] Thu, 10 July 2008 16:49
Eric Roberts is currently offline Eric RobertsFriend
Messages: 24
Registered: July 2009
Junior Member
I am trying to use the org.eclipse.help.base/locales= option of the
plugin_customization.ini file with a 3.4 infocenter set up as a web
application in Tomcat but it does not seem to be working. I've got other
customizations set up (e.g. banner and home page) that all work fine so I
know my customization plugin is working. I've specified the option as
follows

org.eclipse.help.base/locales=en fr

The doc plugin I'm using has French content in nl/fr and works as expected
inside of an infocenter started from the command line using the -locales
argument. In other words if I set the browser's content language to 'fr' I
see the french content of that plugin. If I perform the same test in my
infocenter webapp I always see the english content.

Has anyone else tried to use this configuration option and had success? Is
this possibly a bug in the 3.4 code?
Previous Topic:PDF support needed in eclipse help doc
Next Topic:Screencast Step by Step using Scrapbook Page
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Dec 21 00:39:06 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01531 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software