Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Eclipse Projects » Platform - User Assistance (UA) » How make infocenter use pre-built plugin indexes?
How make infocenter use pre-built plugin indexes? [message #614385] Fri, 23 May 2008 08:55
Ian is currently offline Ian
Messages: 7
Registered: July 2009
Junior Member
I'm testing alternative ways to provide pre-built help search indexes for
use with an infocenter served on the Web. We have a lot of doc plug-ins
that are added and updated in independently, published by different teams,
and used in a variety of infocenters, so I thought it better to pre-build
the search index for each plug-in rather than pre-build for the entire
infocenter (product search index).

I cannot seem to get the Eclipse help to use the index pre-built in each
plug-in. I've timed some search tests, and the effect and time is the same
for both 1) no search index and 2) pre-built plug-in search indexes. In
both cases, the Eclipse help builds the search index when the first search
is performed. Having pre-built search index for each plug-in does not
seem to make this any faster.

Is there anything special I should do tell Eclipse help to use pre-built
plugin search indexes?

What effect should I expect to see on first search?

Note: When using a pre-built product index, the search is instant without
any "Indexing..." delay. Adding a plug-in with a pre-built plugin search
index seems to put the help into an "Indexing..." loop, hanging on 0%
complete, although I have the index built, the pre-built product index,
and the pre-built plugin index!

Scenarios:
1) Publish plug-ins to new infocenter (want instant search index from
pre-built plugin indexes - but could live with pre-built product index
first time)
2) Add new plug-ins (want to update index to add pre-built plugin index)
3) Add new version of a plug-in (want to update index to replace plugin
results with new version pre-built plugin index)

So, after all the waffle :-)

Is there anything special I should do tell Eclipse help to use pre-built
plugin search indexes?

Regards,
Ian
Previous Topic:ActionFactory.Copy/Delete/Select All/Find problem
Next Topic:Removing the 'question mark' in the wizard
Goto Forum:
  


Current Time: Mon Oct 20 09:46:37 GMT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.05865 seconds
.:: Contact :: Home ::.

Powered by: FUDforum 3.0.2.
Copyright ©2001-2010 FUDforum Bulletin Board Software