Eclipse Community Forums
Forum Search:

Search      Help    Register    Login    Home
Home » Modeling » B3 » Trouble installing b3 headless (3.6) under Windows
Trouble installing b3 headless (3.6) under Windows [message #611616] Fri, 27 August 2010 04:21
Daniel Weber is currently offline Daniel Weber
Messages: 51
Registered: July 2009
Member
Hi,

I just tried to install the b3 aggregator:

Grabbed director_latest.zip, unzipped it and ran

director.bat -r http://download.eclipse.org/modeling/emft/b3/headless-3.6/ -d D:\tmp\b3 -p b3 -i org.eclipse.b3.cli.product -i org.eclipse.b3.aggregator.engine.feature.feature.group

The director says:

Installing org.eclipse.b3.cli.product 0.1.0.r01050.

And seems stuck after a while. Jars have been downloaded to D:\tmp\b3\plugins, but there is org.sat4j.core_2.2.0.v20100429.jar with a size of 0 bytes. When checking what the director process does using ProcessExplorer, it looks like it is downloading and unpacking that jar over and over again.

Any idea what could cause this?

I installed buckminster headless using a very similar commandline with the same director and it worked just fine (sat4j.core is included there as well). Also limiting the installation to org.eclipse.b3.cli.product only (omitting the aggregator feature) does not change a thing. The Eclipse log file contains only a few startup messages (framework argument etc).

Regards,
Daniel
Previous Topic:missing requirement while aggregation the polarion update site whith b3 aggregator
Next Topic:multiple versions of a feature could not be mirrored
Goto Forum:
  


Current Time: Sun Apr 20 09:34:03 EDT 2014

Powered by FUDForum. Page generated in 0.01422 seconds